جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی
معلمان و دانش آموزان سردرگم؛

تذکر به دولت/ وزیر آموزش و پرورش کی می‌آید؟

تذکر به دولت/ وزیر آموزش و پرورش کی می‌آید؟ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: نبود وزیر باعث سردرگمی دانش‌آموزان، والدین و معلمان در کل کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد نیک بین نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 12 آبان) قوه مقننه، طی تذکری خطاب به دولت، گفت: برای چندمین بار عنوان می‌کنم، به فکر دانش‌آموزان کشور باشید چرا که نبود وزیر باعث سردرگمی دانش‌آموزان، والدین و معلمان در کل کشور شده است.

 

وی تصریح کرد: رئیس جمهور محترم و محبوب ایران باید هر چه زودتر موضوع انتخاب وزیر آموزش و پرورش را در دستور کار خود قرار داده و وی را به مجلس معرفی کند.

 

نماینده کاشمر در مجلس خطاب به هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: نفوذ در کشور چند جنبه دارد، یک نفوذ نفوذی است که مصداق آن در فیلم گاندو به نمایش درآمد و مسائلی که همه مردم از آن مطلع هستند و مصادیق آن نیز در حال حاضر در زندان به سر می‌برند. یکی دیگر از مصادیق نفوذ در کشور نیز این گونه است که طرح‌های اولویت‌دار در مجلس را طرح‌های بیستم و سی‌ام قرار می‌دهند.

 

نیک‌بین تصریح کرد: مهمترین طرح در مجلس، طرح شفافیت بوده ولی هنوز در دستور کار قرار نگرفته است؛ همین که یک طرح اولویت‌دار در کشور را دست چندم معرفی می‌کنند خود نفوذ است. نفوذ در حمل و نقل ریلی کشور یک نمود و در مجلس شورای اسلامی و سایر نهادها به نحو دیگری نمود دارد. اگر شفافیت که جزء اصلی‌ترین طرح‌های مجلس است زودتر در دستور کار قرار بگیرد قطعا بهتر خواهد شد.

 

نیکزاد نایب رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر نماینده مردم کاشمر گفت: هیأت رئیسه بر اساس رأی و نظر نمایندگان و همچنین بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس از جمله تبصره (1) و (2) ماده (100) آیین‌نامه داخلی کار را پیش می‌برد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار