آسوشیتدپرس: ایران نفتکش تحت پرچم ویتنام را توقیف کرد-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

آسوشیتدپرس: ایران نفتکش تحت پرچم ویتنام را توقیف کرد

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته ایران یک نفتکش تحت پرچم ویتنام را در دریای عمان توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته ایران یک نفتکش تحت پرچم ویتنام را در دریای عمان توقیف کرده و هنوز این نفتکش را در اختیار دارد و در بندرعباس نگهداری می‌کند.

یک مقام آمریکایی گفت نیروهای سپاه پاسداران روز 24 اکتبر در اقدامی مسلحانه نفتکش  MV Southys را در اختیار گرفت. مقام مورد استناد آسوشیتدپرس هم مدعی شده که آمریکا این حادثه را مشاهده کره اما در نهایت اقدامی انجام نداده است.

آسوشیتدپرس نوشته تحلیل داده‌های به دست آمده از وب‌سایت MarineTraffic.com نشان می‌دهد که کشتی مذکور هنوز در سواحل بندر عباس است.

رسانه آمریکایی نوشته این دو مقام با توجه به تلاش‌های آمریکا برای آغاز مجدد مذاکرات برجام در وین به شرط عدم افشای نام با آسوشیتدپرس گفت‌وگو کرده‌اند.

دولت «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین، پایتخت اتریش زمینه‌های لازم برای بازگشت کشورش به توافق هسته‌ای برجام را فراهم کند.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

مضاف بر این، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر