سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

مدیرعامل موسسه اعتباری منحل شده ثامن بندرعباس دستگیر شد

فرمانده انتظامی هرمزگان از دستگیری مدیرعامل یکی از شعبات موسسه منحل شده ثامن بندرعباس که اقدام به کلاهبرداری و تحصیل مال غیرمشروع به مبلغ بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار غلامرضا جعفری افزود : در پی ارجاع یک فقره پرونده به پلیس هرمزگان مبنی بر تخلف در یکی از موسسات اعتباری منحل شده استان ، با توجه به اهمیت موضوع رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.

وی ادامه داد: در بررسی‌ها و تحقیقات گسترده‌ای که توسط پلیس امنیت عمومی و پلیس آگاهی هرمزگان انجام گرفت محرز شد مدیرعامل یکی از موسسات قرض الحسنه ثامن که از سال ۹۴ این موسسه منحل شده ، در زمان تصدی سمت خود اقدام به اختلاس، تحصیل مال غیرمشروع و کلاهبرداری کرده است.

سردار جعفری اذعان داشت: با اقدام‌ اطلاعاتی و شگردهای هوشمند و نوین پلیسی مشخص شد نامبرده با سوء استفاده از جایگاه شغلی، سندسازی و سوء استفاده از اسناد و مدارک مشتریان و تشکیل پرونده‌های صوری، مبلغی بالغ بر ۷۵۰ میلیارد ریال اختلاس کرده ‌است.

فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: پس از جمع‌آوری اسناد و مدارک با هماهنگی قضایی، متهم دستگیر و در تحقیقات پلیس به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد و با تشکیل پرونده جهت ادامه روند قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه تحقیقات گسترده در خصوص این پرونده و شناسایی سایر همدستان و عاملان اختلاس به صورت ویژه در دستور کار پلیس هرمزگان قرار دارد، اظهار داشت: پس از بررسی تکمیلی و مشخص شدن تمامی زوایای این پرونده، مراتب به اطلاع شهروندان خواهد رسید./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار