بازدید پزشکیان از وضعیت خانواده‌های جنگ‌زده استاندار قم: حادثه انفجار در پردیسان تروریستی نبوده است امیر آشتیانی: اگر بخواهیم برای ۱۰ سال بجنگیم، توان این کار را داریم کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند

️رئیس جمهور: میز مذاکره را ترک نمی‌کنیم

رئیس جمهور در اجتماع ۱۳ آبان سمنان در واکنش به دزدی دریایی آمریکا، ضمن قدردانی از اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دزدی دریایی آمریکا عملی قبیح و زشت بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 04
کد خبر: ۱۰۸۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه نهمین سفر استانی خود، در سخنانی در اجتماع 13 آبان سمنان، با تبریک یوم‌الله 13 آ‌بان‌ به همه ملت ایران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، از 13 آبان ماه به عنوان یک انقلاب نام برد و اظهار داشت: این روز در تاریخ انقلاب اسلامی یادآور پرچمداری امام بزرگوارمان در مقابل استکبار جهانی ا‌ست؛ این روز یادآور تسخیر لانه جاسوسی ‌به دست دانشجویان بابصیرت است که امام بزرگوار فرمودند "تسخیر لانه جاسوسی انقلاب دوم بود".

 

رئیس‌جمهور در بخشی از سخنانش ضمن قدردانی از اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با بیان اینکه در هیچ مقطعی از تاریخ انقلاب اسلامی تسلیم‌شدن در برابر استکبار را نمی‌بینیم، گفت: عمل زشت آمریکایی‌ها در دزدی دریایی مورد تقبیح افکار عمومی قرار گرفت، ‌اما در مقابل عمل سپاه پاسداران مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت.

 

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سابقه دشمنی آمریکا با مردم ایران 40 ساله نیست بلکه این دشمنی، بیش از 70 سال است که سابقه دارد، خاطرنشان کرد: با این تفاوت که در سی‌ساله اول، آمریکا با کودتا و حمایت از حاکمان دست نشانده در چپاول منافع ملت ایران موفق می‌شد اما در 43 سال اخیر پس از انقلاب، پیروزِ این میدان در برابر دشمنی‌های بی‌پایان آمریکایی‌ها، ملت ایران بوده است.

 

رئیس‌جمهور با بیان اینکه مذاکره مدنظر ما، یک مذاکره نتیجه‌محور است و ما به ‌هیچ عنوان از خواسته به حق ملت ایران یعنی رفع تحریم‌های ظالمانه کوتاه نخواهیم آمد، تصریح کرد: همانطوری که گفته‌ایم میز مذاکره را ترک نمی‌کنیم اما در مقابل زیاده‌خواهی‌ها هم که دنبال تضییع منافع ملت ما هستند ایستادگی می‌کنیم. از منافع ملت ایران به‌هیچ عنوان عقب‌نشینی نخواهیم کرد، هم رفع تحریم را دنبال می‌کنیم هم خنثی‌سازی تحریم‌ها را./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار