تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

نماینده لبنانی: بیروت نمی‌تواند تاوان شکست عربستان را در منطقه بدهد

عضو فراکسیون وابسته به حزب الله گفت که این کشور نمی‌تواند تاوان شکست عربستان سعودی در منطقه را بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر «حسین الحاج حسن» نماینده لبنانی عضو فراکسیون «الوفاء للمقاومه» وابسته به حزب الله گفت که این کشور نمی‌تواند تاوان شکست عربستان سعودی در منطقه را بدهد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این نماینده لبنانی گزارش داد: «مسئله، استعفای [جرج] قرداحی وزیر [اطلاع‌رسانی] نیست، بلکه موضوع، عقب‌نشینی عربستان سعودی از تجاوزات خود به لبنان است».

الحاج حسن بر این باور است که ریاض به آزادی بیان در لبنان تعدی می‌کند و در پی سوء استفاده از اظهارات قرداحی است؛ اظهاراتی که پیش از وزارت بیان کرده بود.

این نماینده لبنانی خاطر نشان کرد، القرداحی خبرنگار بوده و از حق آزادی بیان خود در جنگ بیهود عربستان علیه یمن، استفاده کرده است؛ جنگی که از هفت سال پیش علیه ملت مظلوم یمن آغاز شد.

وی تأکید کرد، همه جهان جنگ عربستان علیه یمن را بیهوده می‌دانند و مسئولان لبنانی، عرب و خارجی و حتی مسئولان سازمان ملل نیز به این مسئله باور دارند.

الحاج حسن به صورت کنایی، از رفتار دوگانه ریاض با القرداحی و آمریکا انتقاد کرد و گفت: «عربستان باید زمانی به خشم می‌آمد که [دونالد] ترامپ به پادشاه آن توهین کرد و اموالش را تصاحب کرد، ولی کاری انجام نداد».

این نماینده لبنانی خاطر نشان کرد، عربستان سعودی به حاکمیت ملی لبنان تجاوز می‌کند و هیچ احترامی برای اصول دیپلماتیک قائل نیست و سفیر این کشور نیز مدتهاست که هیچ تماسی با مسئولان رسمی لبنان نداشته است.

وی در پایان با بیان اینکه عربستان سعودی مسئول رخدادهای لبنان است، تصریح کرد: «تسلیم تهدیدهای عربستان نخواهیم شد... ما به ملتها و همه کشورهای عربی احترام می‌گذاریم».

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه ریاض از آنجا آغاز شد که وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن را بیهوده خواند و خواستار پایان آن شد.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند.

امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار