وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تاکید ترکیه به ادامه پشتیبانی از جمهوری آذربایجان

وزیر دفاع ترکیه گفته است که این کشور به پشتبانی از جمهوری آذربایجان ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر دفاع ترکیه روز شنبه گفت که ترکیه در کنار جمهوری آذربایجان خواهد ایستاد. به گزارش خبرگزاری «ترند نیوز» «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه در مراسمی که سفارت جمهوری آذربایجان در آنکارا به مناسبت هشتم نوامبر، روز پیروزی در نبرد دوم قره باغ برگزار کرده بود، سخنرانی کرد.

وی گفت: «ما همچنان در مبارزه عادلانه در کنار جمهوری آذربایجان خواهیم بود و کسی در آن شک نداشته باشد. 30 سال پیش ارمنستان 20 درصد از اراضی جمهوری آذربایجان را اشغال کرد که در نتیجه یک میلیون نفر در شرایط سختی قرار گرفتند.»

وی ادامه داد: «برادران و مردم بیگناه ما در آنجا، به ویژه در "خوجالی"، توسط نظامیان ارمنستانی کشته شدند. وقتی همه این اتفاقات افتاد، گروه مینسک، سازمان امنیت و همکاری اروپا اعلام کرد که این مشکلات از طریق مذاکره حل خواهد شد. 30 سال گذشت اما متأسفانه ما دیدیم که نه اقدامی صورت نگرفت، نه پیشرفتی ثبت شد اما برادران جمهوری آذربایجانی ما درنبرد 44 روزه پیروز شدند و سرزمین‌های خود را از اشغال ارمنستان آزاد کردند و قدرت ترک‌ها را به همه جهان نشان دادند.»

چندی قبل نیز رئیس جمهور ترکیه که برای مراسمی عازم جمهوری آذربایجان و منطقه قره باغ شده بود، ابراز امیدواری کرد که جمهوری آذربایجان فراتر از مرزهای ارمنستان پیش رود.

«رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه در این دیدار خطاب به یکی از مقام‌های جمهوری آذربایجان گفت: «دارید به سمت مرز ارمنستان می‌روید؟ از آنجا هم فراتر می‌روید.»

ترکیه در جریان نبرد دوم قره باغ حمایت تمام قدی را از ارتش جمهوری آذربایجان به عمل آورد و نیروی هوایی این کشور و یگان پهپادید بیرقدار پوشش هوایی مطلوبی را بریا ترکیه علیه مواضع ارمنستان فراهم آوردند. مقام‌های ترکیه در مناسبت‌های مختلف بارها حمایت خود را از باکو و در دشمنی با ارمنستان اعلام کرده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار