پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

توضیحات قالیباف درباره محدودیت‌های تردد شبانه

توضیحات قالیباف درباره محدودیت‌های تردد شبانه رئیس مجلس گفت: مردم فکر نکنند که دولت برای جبران کسری بودجه و نیروی انتظامی و برای کسب درآمد، محدودیت تردد شبانه را اعمال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان بررسی لایحه تمدید مهلت های مقرر در تبصره های (1) و (2) ماده (2) قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، گفت: آقای حسن نوروزی در صحبت های خوداعلام کرد که از ساعت 22 تا 3 بامداد جریمه و جیب مردم را خالی می کنند. درحالی که این صحبت درست نیست.

 

رئیس مجلس عنوان کرد: مردم فکر نکنند که دولت برای جبران کسری بودجه و نیروی انتظامی و برای کسب درآمد، محدودیت تردد شبانه را اعمال می‌کند.

 

وی افزود: در زمان اوج کرونا دوستان حوزه درمان مشاهده کردند که بیشترین زمانی که ویروس کرونا انتشار پیدا می کند شب نشینی ها و دید و بازدیدهای شبانه است، بر این اساس به منظور به حداقل رساندن شب نشینی ها و حفظ سلامت مردم تصمیم به اعمال محدودیت تردد شبانه گرفته شد./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار