ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

شگرد جدید کلاهبرداران برای اخاذی از معلمان

شگرد جدید کلاهبرداران برای اخاذی از معلمان رییس پلیس فتا استان به مدیران و معلمان توصیه کرد مراقب کلاهبرداری با اکانت جعلی پشتیبانی شاد باشند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ رسول جلیلیان در تشریح این خبرگفت: اخیرا مجرمان سایبری با ساخت اکانتی تحت عنوان پشتیبانی برنامه شاد پیامی با محتوای «شما به علت ارسال مکرر فیلم و عکس وارد محدودیت یک ماهه شده‌اید» به برخی از مدیران و معلمان مدارس پیامکی را ارسال می‌کنند و از آن‌ها می‌خواهند تا برای رفع محدودیت شماره موبایل خود را در ربات جعلی پشتیبانی شاد وارد کنند.
[وی افزود: مجرمین پس از دریافت شماره موبایل کاربران، برای دسترسی نهایی کدی را برای فعال سازی برنامه شاد به طعمه‌های خود ارسال می‌کنند، کاربر که گمان می‌کند این پیام از طریق پشتیبان شبکه شاد ارسال شده است آن را به راحتی در اختیار مجرم قرار می‌دهد تا سناریوی نفوذ تکمیل گردد.

این مقام انتظامی بیان کرد: این افراد با سوءاستفاده از دسترسی ایجاد شده بعضا با انگیزه‌های مختلفی اقدام به حذف کانال آموزشی مدرسه و اختلال در امور کلاس‌های درسی می‌کنند. درخواست واریز فوری پول به شماره حساب اعلامی، ارسال پیام‌هایی نامتعارف به معلمان و دانش آموزان و یا سایر تهدیدات در حوزه دسترسی به اطلاعات خصوصی از دیگر موارد قابل اشاره است.

سرهنگ جلیلیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰ میلیون دانش آموز، معلم و مدیر مدرسه در برنامه‌های آموزشی در شبکه شاد گفت: یکی از قابلیت‌های موجود در برنامه شاد امکان فعال سازی رمز ورود دو مرحله‌ای است که کاربران می‌توانند با مراجعه به قسمت تنظیمات، حریم خصوصی و امنیت، تایید دو مرحله‌ای، از این قابلیت جهت امنیت هرچه بیشتر در برنامه شاد استفاده کنند.

رییس پلیس فتا استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: کاربران مراقب ترفند‌ها و شگرد‌های کلاهبرداران در فضای مجازی باشند و با ارتقاء سطح معلومات سایبری، خود را در برابر خطرات این فضا واکسینه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار