هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی

پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک‌های تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.

پلیس فتا هشدار داد، شهروندان به منظور پیشگیری از کلاهبرداری از کلیک کردن بر روی لینک‌های جعلی که با شماره‌های شخصی برای آن‌ها ارسال می‌شود و آن‌ها را به درگاه بانکی نامعتبر ارجاع می‌دهد، جدا خودداری کنند.

 

چرا که کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی که دارای نماد https است و از طرفی حروف تصویر درگاه بانکی تعبیه شده که از طرف کلاهبرداران نیز تغییر پیدا میکند به راحتی اقدام به سوء استفاده از اطلاعات بانکی مردم می‌کنند.

سرقت اطلاعات از طریق فیشینگ راهی است که خلاف‌کاران اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند و باید کاربران از وارد کردن چنین اطلاعاتی در صفحاتی با لینک‌های تقلبی، خوداری کنند.

 

همچنین افراد اگر خرید اینترنتی دارند؛ حتما از آدرس URL صحیح بانک مورد نظر، مطمئن شوند. خرید خود را از طریق درگاه‌های اصلی بانک که از طرف شرکت شاپرک معرفی شده‌اند، خریداری و اطلاعات بانکی خود را وارد کنند.

آدرس معتبر ورود به اینترنت بانک‌های رسمی کشور در سایت رسمی پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir/links (قسمت آدرس اینترنت بانک‌ها) قرارگرفته است که افراد می‌توانند از آن استفاده کنند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده