دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار پلیس فتا درباره درگاه های پرداخت‌ اینترنتی جعلی

پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک‌های تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری از طریق پیامک‌هایی که افراد را با استفاده از لینک تقلبی به درگاه‌های الکترونیکی بانکی هدایت می‌کنند، هشدار داد.

پلیس فتا هشدار داد، شهروندان به منظور پیشگیری از کلاهبرداری از کلیک کردن بر روی لینک‌های جعلی که با شماره‌های شخصی برای آن‌ها ارسال می‌شود و آن‌ها را به درگاه بانکی نامعتبر ارجاع می‌دهد، جدا خودداری کنند.

 

چرا که کلاهبرداران با ایجاد صفحات جعلی که دارای نماد https است و از طرفی حروف تصویر درگاه بانکی تعبیه شده که از طرف کلاهبرداران نیز تغییر پیدا میکند به راحتی اقدام به سوء استفاده از اطلاعات بانکی مردم می‌کنند.

سرقت اطلاعات از طریق فیشینگ راهی است که خلاف‌کاران اطلاعاتی نظیر کلمه کاربری، رمز عبور، شماره ۱۶ رقمی عابر بانک، رمز دوم و CVV2 را از طریق ابزارهای الکترونیکی ارتباطات به سرقت می‌برند و باید کاربران از وارد کردن چنین اطلاعاتی در صفحاتی با لینک‌های تقلبی، خوداری کنند.

 

همچنین افراد اگر خرید اینترنتی دارند؛ حتما از آدرس URL صحیح بانک مورد نظر، مطمئن شوند. خرید خود را از طریق درگاه‌های اصلی بانک که از طرف شرکت شاپرک معرفی شده‌اند، خریداری و اطلاعات بانکی خود را وارد کنند.

آدرس معتبر ورود به اینترنت بانک‌های رسمی کشور در سایت رسمی پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir/links (قسمت آدرس اینترنت بانک‌ها) قرارگرفته است که افراد می‌توانند از آن استفاده کنند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر