کلاهبرداری و سرقت اطلاعات در کمین قماربازان اینترنتی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

کلاهبرداری و سرقت اطلاعات در کمین قماربازان اینترنتی

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت:با توجه به مجرمان بودن فعالیت در سایت های قمار و شرط بندی حتی در صورت برنده شدن هیچ تضمینی برای پرداخت مبالغ اعلامی به کاربران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۵ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 06
کد خبر: ۹۴۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با اعلام این مطلب که مجرمان سایبری با ایجاد سایت و وبلاگ های مختلف اقدام به انجام قمار و شرط‌بندی و در نهایت سرقت اطلاعات و کلاهبرداری از افراد می‌کنند، اظهار داشت: قماربازی یا شرط‌‌بندی فعالیتی است که افراد در جریان یک بازی یا پیش‌بینی نتیجه یک مسابقه و یا فعالیتی مشابه آن برای برد و باخت هزینه مالی تعیین می کنند.

سرهنگ رجبی با اشاره به این مطلب که کلاهبرداران با آگهی‌های غیر واقعی با عناوین مختلف قصد دارند کاربران را به خود جلب کرده تا بتوانند اعمال مجرمانه انجام دهند گفت: این سایت ها اطلاعات حساب بانکی افراد را سرقت کرده و با در اختیار گرفتن رمز پویا و اطلاعات کارت بانکی اقدام به برداشت از حساب بانکی آنها می کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: طبق قانون مجازات اسلامی فعالیت سایت‌های شرط‌بندی و قمارهای اینترنتی جرم محسوب شده و با مجرمان برابر قانون برخورد می شود.

وی گفت: با توجه به مجرمانه بودن فعالیت در این سایت‌ها حتی در صورت برنده شدن هیچ تضمینی برای پرداخت مبالغ اعلامی به کاربران وجود ندارد.

این مقام ارشد پلیس فتااز کاربران فضای مجازی درخواست کرد: برای جلوگیری از فعالیت این سایت‌ها موارد مشکوک را به وب سایت پلیس فتا قسمت گزارشات مردمی اطلاع دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده