واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند

درخواست کمیسیون انرژی از قوه قضاییه برای باز کردن پلمب برخی از نیروگاه‌ها

رئیس کمیسیون انرژی گفت: با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده‌اند، از قوه قضائیه درخواست شده تا در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه مشترک امروز (یکشنبه 16 آبان) کمیسیون انرژی با وزرای صمت، نیرو و نفت، گفت: با توجه به خاموشی‌های فصل تابستان احتمال ادامه این خاموشی‌ها در زمستان نیز داده می شود، بنابراین باید از اکنون تمهیدات لازم اندیشیده و امکانات کل کشور برای مقابله با این چالش احصا و بسیج شوند که در این مسیر راه اندازی ستاد هماهنگی میان وزارتخانه‌های دارای مسئولیت برای مدیریت مصرف برق و گاز در زمستان ضروری است، لذا در این جلسه بر این مهم تاکید شد.

وی با استمداد همکاری از صداوسیما در زمستان پیش رو برای اطلاع رسانی به مردم به خصوص در حوزه صرفه جویی، افزود: نکته مهم تامین سوخت نیروگاه های  10 هزار و 600 مگاواتی است که جدیدالاحداث هستند، چراکه قراردادی در این خصوص میان وزارتخانه‌های صمت و نیرو منعقد شده است، درواقع بعد از خاموشی‌‌های تابستان مقرر شد؛ ظرفیت و منابع مالی صنایع کشور به کمک صنعت گاز و برق بیایند، به همین دلیل قرار است این نیروگاه‌ها در فاز اول 10 هزار و 600 مگاوات برق تولید داشته باشند و وزارت نفت امروز مکلف شد سوخت آن‌ها را تامین کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین وزیر صمت گزارشی درخصوص قراردادها و نحوه اجرای آن‌ها ارائه داد که باید اصلاحاتی در این قراردادها صورت گیرد، البته ضلع سوم این قراردادها وزارت نفت است که باید برای تامین سوخت در این قراردادها دیده شود.

حسنوند با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد وزارت نیرو نیز تسهیلات و تخفیفاتی برای سرمایه گذاران در حوزه تولید برق پیش بینی کند تا تشویقی برای آن‌ها باشد، گفت: همچنین با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده اند، از قوه قضائیه درخواست شد در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم با هدف جلوگیری از لطمه به اقتصاد کشور  و رعایت ملاحظات زیست محیطی، پلمب این نیروگاه ها نیز باز شود، البته مقرر شد؛ این موضوع در جلسه سران قوا مورد بحث قرار گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی با بیان اینکه این جلسه با هدف پیشگیری از اتفاقات تابستان سال جاری برگزار شد تا مردم و مشترکین خانگی دچار خاموشی نشوند، اضافه کرد: همچنین از طرفی به صنایع کوچک و بزرگ که در تابستان لطمه اقتصادی وارد شد، مجدداً ضرر و زیان وارد نشود، البته دستگاه های امنیتی نیز به این جلسه دعوت شده بودند تا برای جلوگیری از قاچاق در برخی از منافذی که وجود دارد، اقدامات لازم را انجام دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار