هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

درخواست کمیسیون انرژی از قوه قضاییه برای باز کردن پلمب برخی از نیروگاه‌ها

رئیس کمیسیون انرژی گفت: با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده‌اند، از قوه قضائیه درخواست شده تا در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه مشترک امروز (یکشنبه 16 آبان) کمیسیون انرژی با وزرای صمت، نیرو و نفت، گفت: با توجه به خاموشی‌های فصل تابستان احتمال ادامه این خاموشی‌ها در زمستان نیز داده می شود، بنابراین باید از اکنون تمهیدات لازم اندیشیده و امکانات کل کشور برای مقابله با این چالش احصا و بسیج شوند که در این مسیر راه اندازی ستاد هماهنگی میان وزارتخانه‌های دارای مسئولیت برای مدیریت مصرف برق و گاز در زمستان ضروری است، لذا در این جلسه بر این مهم تاکید شد.

وی با استمداد همکاری از صداوسیما در زمستان پیش رو برای اطلاع رسانی به مردم به خصوص در حوزه صرفه جویی، افزود: نکته مهم تامین سوخت نیروگاه های  10 هزار و 600 مگاواتی است که جدیدالاحداث هستند، چراکه قراردادی در این خصوص میان وزارتخانه‌های صمت و نیرو منعقد شده است، درواقع بعد از خاموشی‌‌های تابستان مقرر شد؛ ظرفیت و منابع مالی صنایع کشور به کمک صنعت گاز و برق بیایند، به همین دلیل قرار است این نیروگاه‌ها در فاز اول 10 هزار و 600 مگاوات برق تولید داشته باشند و وزارت نفت امروز مکلف شد سوخت آن‌ها را تامین کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین وزیر صمت گزارشی درخصوص قراردادها و نحوه اجرای آن‌ها ارائه داد که باید اصلاحاتی در این قراردادها صورت گیرد، البته ضلع سوم این قراردادها وزارت نفت است که باید برای تامین سوخت در این قراردادها دیده شود.

حسنوند با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد وزارت نیرو نیز تسهیلات و تخفیفاتی برای سرمایه گذاران در حوزه تولید برق پیش بینی کند تا تشویقی برای آن‌ها باشد، گفت: همچنین با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده اند، از قوه قضائیه درخواست شد در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم با هدف جلوگیری از لطمه به اقتصاد کشور  و رعایت ملاحظات زیست محیطی، پلمب این نیروگاه ها نیز باز شود، البته مقرر شد؛ این موضوع در جلسه سران قوا مورد بحث قرار گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی با بیان اینکه این جلسه با هدف پیشگیری از اتفاقات تابستان سال جاری برگزار شد تا مردم و مشترکین خانگی دچار خاموشی نشوند، اضافه کرد: همچنین از طرفی به صنایع کوچک و بزرگ که در تابستان لطمه اقتصادی وارد شد، مجدداً ضرر و زیان وارد نشود، البته دستگاه های امنیتی نیز به این جلسه دعوت شده بودند تا برای جلوگیری از قاچاق در برخی از منافذی که وجود دارد، اقدامات لازم را انجام دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار