قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

درخواست کمیسیون انرژی از قوه قضاییه برای باز کردن پلمب برخی از نیروگاه‌ها

درخواست کمیسیون انرژی از قوه قضاییه برای باز کردن پلمب برخی از نیروگاه‌ها رئیس کمیسیون انرژی گفت: با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده‌اند، از قوه قضائیه درخواست شده تا در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه مشترک امروز (یکشنبه 16 آبان) کمیسیون انرژی با وزرای صمت، نیرو و نفت، گفت: با توجه به خاموشی‌های فصل تابستان احتمال ادامه این خاموشی‌ها در زمستان نیز داده می شود، بنابراین باید از اکنون تمهیدات لازم اندیشیده و امکانات کل کشور برای مقابله با این چالش احصا و بسیج شوند که در این مسیر راه اندازی ستاد هماهنگی میان وزارتخانه‌های دارای مسئولیت برای مدیریت مصرف برق و گاز در زمستان ضروری است، لذا در این جلسه بر این مهم تاکید شد.

وی با استمداد همکاری از صداوسیما در زمستان پیش رو برای اطلاع رسانی به مردم به خصوص در حوزه صرفه جویی، افزود: نکته مهم تامین سوخت نیروگاه های  10 هزار و 600 مگاواتی است که جدیدالاحداث هستند، چراکه قراردادی در این خصوص میان وزارتخانه‌های صمت و نیرو منعقد شده است، درواقع بعد از خاموشی‌‌های تابستان مقرر شد؛ ظرفیت و منابع مالی صنایع کشور به کمک صنعت گاز و برق بیایند، به همین دلیل قرار است این نیروگاه‌ها در فاز اول 10 هزار و 600 مگاوات برق تولید داشته باشند و وزارت نفت امروز مکلف شد سوخت آن‌ها را تامین کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین وزیر صمت گزارشی درخصوص قراردادها و نحوه اجرای آن‌ها ارائه داد که باید اصلاحاتی در این قراردادها صورت گیرد، البته ضلع سوم این قراردادها وزارت نفت است که باید برای تامین سوخت در این قراردادها دیده شود.

حسنوند با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد وزارت نیرو نیز تسهیلات و تخفیفاتی برای سرمایه گذاران در حوزه تولید برق پیش بینی کند تا تشویقی برای آن‌ها باشد، گفت: همچنین با توجه به اینکه برخی از نیروگاه‌ها پلمب شده اند، از قوه قضائیه درخواست شد در این مسیر مساعدت لازم را داشته باشد تا با انجام یکسری اقدامات فنی بتوان آلودگی آن‌ها را کم کرد.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم با هدف جلوگیری از لطمه به اقتصاد کشور  و رعایت ملاحظات زیست محیطی، پلمب این نیروگاه ها نیز باز شود، البته مقرر شد؛ این موضوع در جلسه سران قوا مورد بحث قرار گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی با بیان اینکه این جلسه با هدف پیشگیری از اتفاقات تابستان سال جاری برگزار شد تا مردم و مشترکین خانگی دچار خاموشی نشوند، اضافه کرد: همچنین از طرفی به صنایع کوچک و بزرگ که در تابستان لطمه اقتصادی وارد شد، مجدداً ضرر و زیان وارد نشود، البته دستگاه های امنیتی نیز به این جلسه دعوت شده بودند تا برای جلوگیری از قاچاق در برخی از منافذی که وجود دارد، اقدامات لازم را انجام دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار