محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد
پیشکسوت پرسپولیس مطرح کرد؛

ضربه نقل و انتقالات ضعیف به عملکرد پرسپولیس

مهاجم پیشین پرسپولیس گفت: دست یحیی گل‌محمدی و پرسپولیس برای حریفان رو شده است و این تیم باید در ادامه مسابقات لیگ برتر برنامه‌هایش را تغییر بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 12
کد خبر: ۱۰۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، مهاجم پیشین پرسپولیس گفت: دست یحیی گل‌محمدی و پرسپولیس برای حریفان رو شده است و این تیم باید در ادامه مسابقات لیگ برتر برنامه‌هایش را تغییر بدهد.

بهنام ابوالقاسم پور، در خصوص عملکرد پرسپولیس در چهار هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال، گفت: عملکرد پرسپولیس در نقل و انتقالات ضعیف بود. این تیم بازیکنان خیلی مهمی را از دست داد. آنچه در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر شاهد بودیم این است که بازیکنان جدید نتوانستند در حد و اندازه‌های قبلی باشند.

مهاجم پیشین پرسپولیس تاکید کرد: ضمن اینکه فکر می‌کنم وقتش است پرسپولیس تغییر تاکتیک دهد. حریفان پرسپولیس می‌دانند این تیم با چه رویکرد و تاکتیکی بازی می‌کنند. به همین خاطر دست یحیی گل محمدی رو شده است و با توجه به بضاعت فعلی که دارد نیاز به تغییر تاکتیک دارد.

ابوالقاسم پور همچنین در خصوص اتفاقات رخ داده در تیم ملی ایران بین مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ گفت: موضوع را باید در همان روز‌های ابتدایی مدیریت می‌کردند. اتفاق خاصی نیفتاده بود که آن را بزرگ کردند. اگر قرار بر هر نوع برخوردی هم بود باید در قالب گفتگو حل می‌شود.

وی با اشاره به تماس مربیان تیم ملی ایران با طارمی تاکید کرد: اصلاً این کار از سوی مربیان هم نباید انجام می‌شد. باید جلسه‌ای مشترک توسط بخش مدیریتی تیم ملی و فدراسیون فوتبال شکل می‌گرفت تا بحث مطرح شده به شکل صحیح حل و فصل می‌شد. منظورم این نیست که رفتار طارمی را نادیده بگیرند بلکه باید او را متوجه جایگاهی که داشت می‌کردند و حتی اگر لازم بود برخورد‌های محکم‌تری هم از سوی فدراسیون اتفاق می‌افتاد.

پیشکسوت فوتبال ایران افزود: با یک تماس تلفنی که نباید موضوع به وجود آمده را مدیریت کرد. حل سوء تفاهم با ستاره‌ای که در اروپا می‌درخشد با تماس تلفنی نیست بلکه حفظ احترام متقابل برای ارکان تیم ملی ایران است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار