محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

محمد مخبر: دولت به دنبال ارزانی کالاهاست

محمد مخبر: دولت به دنبال ارزانی کالاهاست معاون اول رئیس جمهور امروز گفت:کمبود کالا وجود ندارد اما گرانی چرا. دلیل عمده گرانی هم تورم و کسری بودجه است. امیدوارم بودجه ۱۴۰۱ بدون کسری بسته شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاح ۲۵۵۰ طرح محرومیت زدایی که در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران، اظهار داشت: بنظر می رسد دولت در دو مورد اول یعنی فراوانی کالا و ثبات قیمت ها تا حد زیادی موفق بوده است.

وی افزود: دولت تلاش کرده است که فراوانی اجناس دچار اختلال نشود و دومین هدف موضوع ثبات قیمت ها است که در حال تدبیر و برنامه ریزی هستیم تا این برنامه نیز به طور کامل محقق شود.

 دکتر مخبر ادامه داد: در مورد گرانی باید توجه داشته باشیم که دلایل و زمینه هایی وجود داشته که باعث گرانی شده نظیر آنکه با کسری بودجه و محدودیت های درآمدی مواجه بودیم.

وی با یادآوری اینکه دولت سیزدهم کشور را در شرایط سخت اقتصادی و با تورم بالا تحویل گرفت، تصریح کرد: ارز ترجیحی که البته واقعا آن را برای اقتصاد کشور مفید نمی دانم اما در هر صورت جزو ابزارهایی بوده که فنر قیمت ها را طی سالهای اخیر متراکم نگه داشته است و متاسفانه بخش عمده مجوزی که مجلس برای سال ۱۴۰۰ برای استفاده از ارز ترجیحی داده بود در دولت گذشته هزینه شده بود و در نتیجه ما با مشکلات متفاوتی مواجه بودیم.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: برنامه ریزی و تدابیر خوبی در مدت اخیر شکل گرفته و خوشبختانه در بخش ذخایر کالاهای اساسی وضعیت خوبی داریم و تهدیدی وجود ندارد؛ اما دسترسی به نتایج مطلوب قطعا زمان بر خواهد بود.

وی افزود: دولت مصمم است بودجه سال ۱۴۰۱ را بدون کسری ببندد که این خود کار مهمی است و ساماندهی بانک ها و جلوگیری از خلق پول که پایه پولی را تغییر می دهد و نتیجه اش تورم می شود نیز در بودجه سال  آینده کاملا دیده شده است و امیدوارم با کمک مردم مشکلات را حل کنیم و اجازه ندهیم بیش از این بر مردم فشار وارد شود./سایت معاون اول رئیس جمهور

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار