تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

محمد مخبر: دولت به دنبال ارزانی کالاهاست

معاون اول رئیس جمهور امروز گفت:کمبود کالا وجود ندارد اما گرانی چرا. دلیل عمده گرانی هم تورم و کسری بودجه است. امیدوارم بودجه ۱۴۰۱ بدون کسری بسته شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاح ۲۵۵۰ طرح محرومیت زدایی که در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران، اظهار داشت: بنظر می رسد دولت در دو مورد اول یعنی فراوانی کالا و ثبات قیمت ها تا حد زیادی موفق بوده است.

وی افزود: دولت تلاش کرده است که فراوانی اجناس دچار اختلال نشود و دومین هدف موضوع ثبات قیمت ها است که در حال تدبیر و برنامه ریزی هستیم تا این برنامه نیز به طور کامل محقق شود.

 دکتر مخبر ادامه داد: در مورد گرانی باید توجه داشته باشیم که دلایل و زمینه هایی وجود داشته که باعث گرانی شده نظیر آنکه با کسری بودجه و محدودیت های درآمدی مواجه بودیم.

وی با یادآوری اینکه دولت سیزدهم کشور را در شرایط سخت اقتصادی و با تورم بالا تحویل گرفت، تصریح کرد: ارز ترجیحی که البته واقعا آن را برای اقتصاد کشور مفید نمی دانم اما در هر صورت جزو ابزارهایی بوده که فنر قیمت ها را طی سالهای اخیر متراکم نگه داشته است و متاسفانه بخش عمده مجوزی که مجلس برای سال ۱۴۰۰ برای استفاده از ارز ترجیحی داده بود در دولت گذشته هزینه شده بود و در نتیجه ما با مشکلات متفاوتی مواجه بودیم.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: برنامه ریزی و تدابیر خوبی در مدت اخیر شکل گرفته و خوشبختانه در بخش ذخایر کالاهای اساسی وضعیت خوبی داریم و تهدیدی وجود ندارد؛ اما دسترسی به نتایج مطلوب قطعا زمان بر خواهد بود.

وی افزود: دولت مصمم است بودجه سال ۱۴۰۱ را بدون کسری ببندد که این خود کار مهمی است و ساماندهی بانک ها و جلوگیری از خلق پول که پایه پولی را تغییر می دهد و نتیجه اش تورم می شود نیز در بودجه سال  آینده کاملا دیده شده است و امیدوارم با کمک مردم مشکلات را حل کنیم و اجازه ندهیم بیش از این بر مردم فشار وارد شود./سایت معاون اول رئیس جمهور

مطالب مرتبط
ارسال نظر