ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

چاووش اوغلو فردا مهمان امیرعبداللهیان

چاووش اوغلو فردا مهمان امیرعبداللهیان شنیده‌ها حاکی از آن است که مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه فردا (دوشنبه) با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود در تهران دیدار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، شنیده‌ها حاکی از آن است که «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه فردا (دوشنبه) در تهران مهمان حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است.

این نخستین سفر چاووش اوغلو به تهران در دوران وزارت خارجه امیرعبداللهیان است.

پیش از این رسانه‌های لبنانی خبر داده بودند که وزیر امور خارجه ترکیه هفته آینده پس از سفر به تهران به بیروت سفر خواهد کرد. روزنامه «الجمهوریه»، در این خصوص خبر داد که وزیر امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه پس از سفر به ایران وارد بیروت خواهد شد.

وزرای خارجه ایران و ترکیه اخیرا تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند. در پی ابتلای حسین امیرعبداللهیان به بیماری کرونا، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه ۱۷ آبان ماه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان، وضعیت سلامت و روند درمان وی را جویا شد و بهبودی عاجل او را مسئلت کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تشکر از اظهار لطف همتای ترکیه‌ای، ابراز امیدواری کرد که به زودی در تهران میزبان وزیر خارجه ترکیه باشد.

وزیر خارجه ترکیه همچنین با ارسال پیامی برای امیرعبداللهیان بهبودی هر چه سریع‌تر آرزو کرده بود.

امیرعبداللهیان چندی پیش به کرونا مبتلا شد و شب گذشته بعد از پایان قرنطینه میزبان نشست مشورتی مرکز دیپلماسی عمومی و جمعی از تحلیلگران، اساتید دانشگاه، فعالان حوزه رسانه‌ای و سفرای ایران بود.

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک شامگاه چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه) به وقت محلی با مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه دیدار و در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه به ویژه تحولات افغانستان و سوریه گفتگو و تبادل نظر کرد.

در حوزه دوجانبه طرفین توافق کردند کمیته راهبردی دو کشور قبل از اجلاس سران با سفر وزیر خارجه ترکیه برگزار شده و دستورکار نشست کمیته عالی تنظیم شود. همچنین دو وزیر خارجه توافق کردند نشست سه جانبه ایران، جمهوری آذربایجان و ترکیه در تهران برگزار شود.

چاووش اوغلو هم در آن دیدار با انتقاد از تحریم‌ها بر علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی بر ضد ایران باید برداشته شود.

وزیر خارجه ترکیه ضمن اعلام آمادگی برای حضور در نشست سه جانبه در تهران، اظهار داشت در اولین فرصت آماده سفر به تهران است تا رایزنی‌ها از سر گرفته شود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه ششم شهریور ماه نیز در حاشیه نشست منطقه‌ای حمایت از بغداد در پایتخت جمهوری عراق دیدار و گفتگو کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار