حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

چاووش اوغلو فردا مهمان امیرعبداللهیان

شنیده‌ها حاکی از آن است که مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه فردا (دوشنبه) با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود در تهران دیدار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، شنیده‌ها حاکی از آن است که «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه فردا (دوشنبه) در تهران مهمان حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است.

این نخستین سفر چاووش اوغلو به تهران در دوران وزارت خارجه امیرعبداللهیان است.

پیش از این رسانه‌های لبنانی خبر داده بودند که وزیر امور خارجه ترکیه هفته آینده پس از سفر به تهران به بیروت سفر خواهد کرد. روزنامه «الجمهوریه»، در این خصوص خبر داد که وزیر امور خارجه ترکیه روز سه‌شنبه پس از سفر به ایران وارد بیروت خواهد شد.

وزرای خارجه ایران و ترکیه اخیرا تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند. در پی ابتلای حسین امیرعبداللهیان به بیماری کرونا، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه ۱۷ آبان ماه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان، وضعیت سلامت و روند درمان وی را جویا شد و بهبودی عاجل او را مسئلت کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تشکر از اظهار لطف همتای ترکیه‌ای، ابراز امیدواری کرد که به زودی در تهران میزبان وزیر خارجه ترکیه باشد.

وزیر خارجه ترکیه همچنین با ارسال پیامی برای امیرعبداللهیان بهبودی هر چه سریع‌تر آرزو کرده بود.

امیرعبداللهیان چندی پیش به کرونا مبتلا شد و شب گذشته بعد از پایان قرنطینه میزبان نشست مشورتی مرکز دیپلماسی عمومی و جمعی از تحلیلگران، اساتید دانشگاه، فعالان حوزه رسانه‌ای و سفرای ایران بود.

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک شامگاه چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه) به وقت محلی با مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه دیدار و در خصوص موضوعات دوجانبه و منطقه به ویژه تحولات افغانستان و سوریه گفتگو و تبادل نظر کرد.

در حوزه دوجانبه طرفین توافق کردند کمیته راهبردی دو کشور قبل از اجلاس سران با سفر وزیر خارجه ترکیه برگزار شده و دستورکار نشست کمیته عالی تنظیم شود. همچنین دو وزیر خارجه توافق کردند نشست سه جانبه ایران، جمهوری آذربایجان و ترکیه در تهران برگزار شود.

چاووش اوغلو هم در آن دیدار با انتقاد از تحریم‌ها بر علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی بر ضد ایران باید برداشته شود.

وزیر خارجه ترکیه ضمن اعلام آمادگی برای حضور در نشست سه جانبه در تهران، اظهار داشت در اولین فرصت آماده سفر به تهران است تا رایزنی‌ها از سر گرفته شود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه ششم شهریور ماه نیز در حاشیه نشست منطقه‌ای حمایت از بغداد در پایتخت جمهوری عراق دیدار و گفتگو کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار