قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

آیت الله رییسی: ستاد تنظیم بازار درباره اصلاح قیمت‌ها تصمیم‌گیری کند

رئیس جمهور در جلسه هیات دولت گفت:همه دستگاه‌ هایی که به نوعی اجازه تعیین قیمت دارند، باید این اختیار و اجازه خود را ذیل ستاد تنظیم بازار اعمال کرده و به گونه‌ای عمل کنند که تغییر قیمت باعث ایجاد شوک نشود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به ضرورت ساماندهی سازوکار تعیین قیمت در کشور، گفت: همه دستگاه‌هایی که به نوعی اجازه تعیین قیمت دارند، باید این اختیار و اجازه خود را با نظارت کامل ستاد تنظیم بازار اعمال کنند.

آیت‌الله رئیسی گفت: تعیین قیمت‌ها باید با هماهنگی ستاد تنظیم بازار به شکلی انجام شود که از ایجاد شوک در قیمت‌ها جلوگیری کند.

رئیس جمهور تاکید کرد : درخصوص تعیین قیمت خودرو نیز موضوع باید تحت مدیریت ستاد تنظیم بازار پیگیری شود.

رئیس‌جمهور از همه دستگاه‌ها بویژه دستگاه‌های نظارتی خواست تا با بانک مرکزی و وزارتخانه‌های مسئول در زمینه تنظیم بازار و جلوگیری از ایجاد اخلال و شوک در قیمت ها همکاری کنند.

آیت الله رئیسی با تشکر از وزیر نیرو برای حضور در استان‌های اصفهان و چهارمحال و بختیاری به منظور پیگیری مشکلات کم‌آبی، تصریح کرد: رویه این دولت این است که با حضور در میدان مشکلات مردم را شناسایی و حل و فصل کند و باور داریم که خدا به این رویه برکت می‌دهد.

رئیس جمهور از وزیران نفت و کشور، خواست با همکاری استانداران و صدا‌و‌سیما موضوع اصلاح الگوی مصرف گاز را به طور جدی دنبال کنند و از معاون اول خود نیز خواست تا طبق رویه سالهای گذشته بخشنامه خاموش کردن تأسیسات حرارتی ادارات در روزهای تعطیل را سریع‌تر ابلاغ کند.

دکتر رئیسی همچنین با تبریک روز کتاب‌خوانی و با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی، اظهار داشت: امیدوارم با پیگیری معاون اول و همکاری رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشکل اهالی علم، فرهنگ و رسانه در زمینه کمبود کاغذ به زودی برطرف شود.

آیت‌الله رئیسی همچنین از وزیر امور اقتصادی و دارایی خواست تا اقدامات دولت در زمینه حل مشکل انبارهای اموال تملیکی، از ابتدای ورود دولت به این موضوع را به طور دقیق اطلاع‌رسانی کند./پایگاه اطلاع رسانی دولت

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار