محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس/ پرونده جذب مهاجم خارجی بسته شد

بر اساس اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس در شرایط فعلی این باشگاه پرونده جذب مهاجم خارجی بسته شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر همچنین خبرهای دریافتی حکایت از آن دارد پرسپولیس بازیکن خارجی دیگری نخواهد گرفت و پرونده جذب مهره خارجی در فاز تهاجمی در شرایط فعلی و تا نیم فصل بسته شده است.

گویا یحیی اعتقاد دارد در این مقطع بازیکن خارجی قابلی که بتواند برای پرسپولیس تاثیرگذار باشد، در بازار نیست و به همین دلیل فعلا عجله ای برای پر کردن لیست خود تا نقل و انتقالات نیم فصل ندارد.

پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به دلیل تسویه نشدن طلب گابریل کالدرون و خواکین همچنان بسته است. ظاهرا مدیران این باشگاه در روزهای اخیر و پس از دریافت مجوز بانک مرکزی، پول این مربی را به شماره حساب بانک سوئیسی واریز کرده‌اند اما با توجه به برخی قوانین باید ۷۲ ساعت از اقدام پرسپولیس برای واریز پول بگذرد تا این مبلغ به حساب مربیان آرژانتینی بنشیند و البته با توجه به تعطیلی پایان هفته اروپا این موضوع یک تا دو روز هم به تاخیر خواهد افتاد.

وکیل کالدرون پس از دریافت کامل مطالبات این مربی باید این موضوع را به فیفا اطلاع بدهد تا پس از این اقدام پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس باز شود.

سرخ‌پوشان برای عقد قرارداد منوچهر صفروف و وحدت هنانوف که از دوشنبه گذشته برای امضای قرارداد با این تیم وارد کشورمان شده اند، منتظر باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی خود هستند و ظاهرا به همین دلیل هم با وجود اینکه این دو بازیکن تاجیکستانی روز گذشته با حضور در ورزشگاه شهید کاظمی، برای دقایقی در نیمه دوم دیدار دوستانه با پدیده به زمین رفتند، از اعلام رسمی حضور آنها در کنار تیم خودداری می‌کنند.

از طرفی هنانوف و صفروف با وجود دعوت به اردوی تیم ملی کشورشان برای بازی دوستانه با قزاقستان که سه‌شنبه در آستانه برگزار می‌شود، در این دیدار شرکت نخواهند کرد تا بلافاصله پس از باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس، قرارداد خود را با این باشگاه امضاء کنند./ روز نو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده