آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رایزنی آمریکا و کره جنوبی درباره پول‌های بلوکه شده ایران

رایزنی آمریکا و کره جنوبی درباره پول‌های بلوکه شده ایران معاون وزیر امور خارجه آمریکا در دیدار با همتای کره‌ای خود در واشنگتن درباره موضوعات مختلفی از جمله ایران گفتگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، چوی جونگ کان، معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی و وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در واشنگتن دیدار و درباره موضوعات مختلف دوجانبه و بین‌المللی از جمله ایران گفتگو کردند.

وزارت امور خارجه کره اعلام کرد، چوی و شرمن در این دیدار درباره مسائل ایران گفتگو کرده‌اند که ظاهرا منظور از آن دارایی‌های بلوکه شده ایران در بانک‌های کره‌ای تحت تحریم‌های آمریکا بوده است. همچنین معاون وزیر امور خارجه کره وعده داد از مذاکرات هسته‌ای واشنگتن با ایران و قدرت‌های جهانی در راستای احیای توافق هسته‌ای حمایت کند. این سومین دیدار شرمن و چوی بوده است.

اخیرا، رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز با چوی درباره ایران گفتگو داشته است.

وزارت امور خارجه کره جنوبی در این باره اعلام کرده بود، آن‌ها گفت‌وگویی تلفنی درباره ایران داشته‌اند و درباره "تلاش‌های ادامه‌دار درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای با ایران" تبادل نظر کرده‌اند.

طبق اعلام وزارت خارجه کره، مالی آخرین تحولات پیرامون این مذاکرات را با این مقام کره‌ای در میان گذاشته و چوی نیز آمادگی سئول برای حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک را ابراز کرده بود.

با وجود این که کره جنوبی عضو توافق هسته‌ای نیست، با توجه به بلوکه بودن پول‌های ایران در بانک‌های این کشور به بهانه تحریم‌های آمریکا، سئول و واشنگتن معمولا درباره موضوع ایران تعامل می‌کنند.

حدود ۷ میلیارد دلار از دارایی ایران تحت تحریم‌های آمریکا که پس از خروج یک‌جانبه این کشور از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ اعمال شدند، در بانک‌های کره جنوبی بلوکه شده است.

ایران بار‌ها خواستار آزادشدن پول‌های خود شده است، اما مقامات سئول هربار به بهانه‌ای از این موضوع سر باز می‌زنند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار