رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا در خصوص تردد در نزدیکی بندر «فجیره» هشدار داد

پس از حادثه روز گذشته برای چهار کشتی در «بندر فجیره» در دریای عمان، آمریکا به کشتی‌ها در خصوص تردد در این بندر هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۳۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، بعد از حادثه روز گذشته برای چند کشتی در دریای عمان، آمریکا در خصوص امنیت تردد دریایی در این منطقه هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، اداره امور دریایی آمریکا اوایل امروز (دوشنبه) به کشتیران‌ها در خصوص تردد در دریای عمان هشدار داد و از آنها خواست تا به هنگام عبور از بندر «فجیره»، نهایت احتیاط را به کار گیرند.

وزارت خارجه امارات شامگاه یکشنبه با صدور بیانیه‌ای گفت که «چهار فروند کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات هدف عملیات مخرب قرار گرفته‌اند».

روز یکشنبه چندین رسانه از وقوع انفجار در بندر فجریه و آتش گرفتن دستکم ۷ نفت‌کش خبر دادند. مقامات امارات در ابتدا وقوع این حادثه را انکار کردند، اما پس از ساعاتی این خبر را با ادعای «خرابکاری» تایید کردند/ (جزئیات بیشتر)

وزارت خارجه امارات تأکید کرده که این حادثه هیچ‌گونه خسارت جانی و مصدومی نداشته است.

«سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حوادث روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت برای چند کشتی در دریای عمان را نگران کننده و تاسف بار خواند  و خواهان روشن شدن ابعاد دقیق این حادثه  شد.

وی با  اشاره به تاثیر منفی این حوادث بر سلامت کشتیرانی و امنیت عبور و مرور دریایی نسبت به هرگونه دسیسه از سوی بدخواهان جهت برهم زدن ثبات و امنیت در منطقه هشدار داد و خواهان هوشیاری کشورهای منطقه نسبت به هرگونه ماجراجویی از سوی عوامل خارجی شد.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار