عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

بررسی تبدیل وضعیت استخدامی معلمان در مجلس به کجا رسید؟ + جزئیات

نماینده مهاباد درمجلس جزیئات و آخرین وضعیت بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش در مجلس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح آخرین وضعیت بررسی طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش، گفت: این طرح با 58 امضا تقدیم هیئت رئیسه شده و در حال حاضر به کمیسیون آموزش ارجاع و در حال بررسی در این کمیسیون است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک نابسامانی درجذب نیروها در آموزش و پرورش وجود دارد، افزود: در صورت تصویب این طرح وزارت آموزش و پرورش باید تمامی نیروهای خود را از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی جذب کند تا دیگر شاهد نابه سامانی در جذب نیروهای آموزشی نباشیم.

 

نماینده مهاباد در مجلس در تشریح بخشی از جزئیات طرح تبدیل وضعیت استخدامی معلمان آموزش و پرورش ،اظهار کرد: طرح مذکور درباره ساماندهی کلیه معلمان حق‌التدریس، معلمان مدارس زیر نُرم، نیروهای دارای شناسه نیروی انسانی (کد پرسنلی) و دوره دیده در دانشگاه فرهنگیان، مربیان پیش دبستانی غیر دولتی، نیروهای خرید خدمات (برون سپار در هنرستان ها)، آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی و نیروهای خرید خدمات آموزشی است.

 

محمودزاده با بیان اینکه قانون در مورد نحوه بکارگیری نیروهای فوق الذکر مسکوت مانده است، گفت: لذا تذکر مذکور با توجه به همکاری،کسب تجربه و مهارت کافی این گروه ها در مدارس مناطق محروم و صعب‌العبور کشور که با تعلق کمترین مزایا و عدم امنیت شغلی همراه بوده است و همچنین در جهت رفع کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش و استخدام گروه‌های فوق و در راستای بسط عدالت تدوین شده است.

 

وی با بیان اینکه منابع لازم برای اجرای این طح پیشبینی شده، گفت: همچنین در این طرح آمده است که پس از تبدیل شدن به قانون، آیین نامه اجرائی آن ظرف مدت سه ماه توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور اداری و استخدامی کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد.

 

نماینده مهاباد در مجلس تصریح کرد: پس از تصویب این طرح از سوی نمایندگان ، طرح برای بررسی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر