موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

شروع مبارزه مسلحانه علیه عربستان و امارات در استان المهره یمن

کمیته تحصن علیه اشغالگری ائتلاف سعودی در استان المهره یمن مبارزه مسلحانه علیه متجاوزان سعودی و اماراتی آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر کمیته تحصن در استان المهره واقع در شرق یمن در اعتراض به اشغالگری ائتلاف سعودی و اماراتی طی بیانیه‌ای برای ورود به مرحله مبارزه مسلحانه در مقابل اشغالگری سعودی و خارجی اعلام آمادگی کرد و از آغاز این مرحله خبر داد.

به نوشته وبگاه «الخبر الیمنی»، این کمیته به ریاست «علی الحریزی» طی بیانیه‌ای پس از نشست در شهر «غیضه» اعلام کرد که اشغالگران سعودی-اماراتی از طریق تخریب سیستماتیک اقتصاد و ایجاد اخلال در تمام نهادهای دولتی و دستکاری در ساختار آن‌، به جنگ خود علیه مردم یمن ادامه می دهند. این در بیانیه ای که در نشست خود در شهر غیضه به ریاست شیخ علی الحریزی منتشر شد، بیان شد.

در ادامه این بیانیه بر ضرورت خروج فوری و بدون تاخیر کلیه نیروهای خارجی از یمن به طور کلی و استان المهره به طور خاص تاکید شد.

طی این نشست، علی الحریزی تصریح کرد: «مردم المهره امروز بیش از گذشته از نقشه‌های نیروهای اشغالگر آگاه شده‌اند و تسلیم نمی‌شوند، زانو نمی‌زنند و به وطن و استان خود وفادار می‌مانند و برای فداکاری و ایثار آماده‌اند».

وی افزود که همه یمنی‌ها باید صفوف خود را برای اخراج اشغالگر سعودی و اماراتی از یمن که با هر وسلیه و ترفندی به شکنجه مردم یمن ادامه می‌دهند، متحد کنند.

این اظهارات بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های یمنی داشت. آن‌چه که موضع‌گیری این‌بار کمیته مذکور را از مواضع پیشینش متمایز می‌کند این است که کمیته تحصن، بر آغاز مبارزه مسلحانه در داخل و خارج از المهره علیه اشغالگر تا زمان اخراج آن تاکید کرد.

کمیته تحصن مسالمت آمیز المهره، جنبشی مردمی است که اغلب دست به تظاهرات مسالمت‌آمیز در اعتراض به حضور نیرو‌های سعودی در این استان می‌زد و در می سال ۲۰۱۸ یعنی پس از گذشت پنج ماه از ورود نیرو‌های وابسته به عربستان سعودی و نهاد‌های نظامی و امنیتی آن به این استان تشکیل شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار