تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

تلاش شورای انتقالی یمن برای سیطره کامل بر جنوب

گروه موسوم به «المجلس الانتقالی الجنوبی» (شورای انتقالی جنوب) از تصمیم خود برای سیطره بر تمامی استان‌های جنوبی و اعلام حکومت خودمختار در این استان‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد سعید بن بریک» معاون رئیس شورای انتقالی جنوب یمن بر تلاش برای براندازی دولت منصور هادی در تمامی استان‌های جنوبی و اعلام حکومت خودمختار تأکید کرد.

 

بن بریک در حساب توئیتری خود نوشت: «حکومت خودگردان نه تنها در عدن بلکه در تمامی استان‌های جنوب اعم از سقطری، المهره، حضرموت، شبوه، أبین، الضالع و لحج خواسته مردمی است».

 

وی افزود: «تشکیل حکومت خودگردان نیازمند سرنگونی چهره‌های فاسد و تاجران جنگ در دولت مشروع است که این امر نیز از طریق تشکیل کمیته‌های دولت خودگردان در تمامی استان‌های جنوب محقق می‌شود».

 

 

۱۹ ژوئن(۳۰ خرداد) شورای انتقالی تحت حمایت امارات سیطره بر استان سقطری در جنوب شرقی یمن را اعلام کرد.

 

اقدام شورای انتقالی برای اعلام حکومت خودگردان در استان‌های جنوبی با مخالفت کشورهای عربی و اروپایی مواجه شد.

 

در همین ارتباط «صالح الجبوانی» وزیر حمل‌ونقل مستعفی دولت هادی با اشاره به اینکه امارات دشمن دولت و ملت یمن است، گفت که «یمن به عربستان برای بازگرداندن امور به روال عادی خود و بازپس‌گیری صنعاء امید داشت اما اکنون با کودتای شبه‌نظامیان مورد حمایت امارات در عدن مواجه هستیم».

 

وی تصریح کرد که «به سعودی‌ها می‌گویم یا آنچه را که خراب کرده‌اید درست کنید و یا از یمن خارج شوید و به مسئولان یمنی نیز می‌گویم که از ریاض خارج شوید و بیش از این با پذیرش حقارت و خواری، به خودتان و یمنی‌ها توهین نکنید». / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار