تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «تن‌ها گریه کن» رونمایی شد

وزیر فرهنگ و ارشاد می‌گوید وصیتنامه شهدای بزرگوار ما آکنده از پیام‌های فرهنگی است. ما امروز وظیفه صیانت از میراثی را داریم که شهدا برای ما بر جای گذاشتند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیین ملی پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در «ستایش بانوان شهیدپرور» همراه با انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «تن‌ها گریه کن» با حضور «محمدمهدی اسماعیلی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «ایمان عطارزاده»، معاون هماهنگی و رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «علیرضا مختارپور»، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، «اکرم اسلامی» نویسنده و «اشرف‌السادات منتظری» مادر شهید محمد معماریان به عنوان راوی کتاب و نیز جمعی از مادران و خانواده‌های شهدا در تالار وحدت استان تهران برگزار شد.

اسماعیلی در این مراسم با اشاره به اینکه ما باید خودمان را در قبال خون شهدا مسئول بدانیم، گفت: در این راستا من به عنوان وزیر ارشاد باید از مرز‌های ایمانی جامعه حراست و صیانت کنم و اجازه ندهم این مرز‌های ایمانی جابه‌جا شود. وصیتنامه این شهدای بزرگوار ما آکنده از پیام‌های فرهنگی است. ما امروز وظیفه صیانت از میراثی را داریم که شهدا برای ما بر جای گذاشتند.

وی افزود: امروز بسیاری از پدران و مادران شهدا را از دست داده‌ایم و باید باقیمانده ایشان را محترم بشماریم. ما با تمام وجود در خدمت این پدران و مادران شهدای رنج‌کشیده هستیم. نفس آن‌ها برای ما پر برکت است. تقریظ‌هایی که رهبر معظم انقلاب بر کتب دفاع مقدس داشته‌اند، بیانگر احساسات و نگاه ژرف ایشان به شهدا و خانواده‌های شهداست و ما را به این موضوع رهنمون می‌کند که یاد و خاطره ایشان را زنده نگه داریم.

عطارزاده در ادامه این مراسم تقریظ‌های مقام معظم رهبری را اتفاق مبارکی بر شمرد که سبب تولید آثار فرهنگی، هنری، در قالب‌هایی همچون فیلم، شعر، موسیقی، تئاتر و... شده و از سوی دیگر مورد استقبال بیشتر عموم مردم قرار گرفته است.

بخش دیگر این برنامه اختصاص به شعرخوانی «نغمه مستشار نظامی» شاعر جوان آیینی کشور داشت. محتوای ترکیب‌بند این شاعر مبتنی بر کتاب «تن‌ها گریه کن» بود؛ شعری که پیش از این، مورد ستایش و تقریظ رهبر معظم انقلاب قرار گرفته بود.



در ادامه این مراسم، اکرم اسلامی به عنوان نویسنده کتاب، متنی ادبی را در ستایش از شهید معماریان سوژه اصلی کتاب و نیز مادر آن شهید بزرگوار ارائه داد؛ سپس گروه تئاتر «شهر آشوب» از بجنورد به اجرای نمایش پرداختند که محتوای این اجرا خلاصه‌ای از خاطرات مادر شهید بود. همچنین گروه سرود «شمیم رضوان» نیز با محوریت همین کتاب، سرودی را به اجرا در آوردند.

پایان‌بخش برنامه، با تقدیر از نویسنده کتاب، مادر شهید معماریان و نغمه مستشار نظامی به عنوان شاعر این اثر همراه بود. مهمان ویژه این مراسم حاجیه خانم «مریم کارگر یزدی» به عنوان شاخص خانواده شهدا بود. این بانوی بزرگوار به دختر، خواهر، همسر و مادر شهید شهرت دارد. تقدیرنامه‌ای از رهبر معظم انقلاب نیز تقدیم بانو مریم کارگر شد.

هم‌زمان با این برنامه، آیین تکریم از مادران شهدای دفاع مقدس و تجلیل از نویسندگان و شاعران این عرصه در سراسر کشور برگزار شد./تسنیم

ارسال نظر