درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مخبر: دانشگاه ها به دولت کمک کنند

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید تبدیل به کانون تعریف و حل مسائل کشور شوند، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران با وجود سرمایه بالای علمی و نخبگان، با مسأله‌یابی و ارائه راه حل‌های علمی و عملی در مدیریت و اداره کشور به دولت کمک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر امروز (یکشنبه) در جلسه با روسای دانشگاه های کشور که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاههای تهران و مراکز استان ها برگزار شد، با بیان اینکه اگر دانشگاه ها در جایگاه اصلی خود قرار گیرند می‌توانند به درآمدزایی و خلق ثروت در کشور کمک کنند، اظهار داشت: دولت کاملاً آمادگی دارد تا در صورت هرگونه تعریف پروژه منطقه ای و ملی از سوی دانشگاه ها برای حل مشکلات کلان کشور، در حوزه های مختلف به ویژه آب، انرژی و محیط زیست از اساتید دانشگاه ها، نخبگان و دانشجویان حمایت و پشتیبانی کند.

وی با بیان اینکه تقویت ارتباط دولت و دانشگاهها از اولویت های دولت است، خاطرنشان کرد: تاکنون نقش جامعه علمی با وجود بهره‌گیری از سرمایه علمی و فناورانه در حل مشکلات کمرنگ بوده، اما رویکرد دولت سیزدهم در هم‌افزایی، همفکری و همکاری با دانشگاهها برای نیل به درآمدزایی، رشد اقتصادی و اشتغال پایدار در کشور است.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین رفع مشکلات معیشتی اعضای هیئت علمی و نخبگان کشور و همچنین افزایش امکانات و تجهیزات در دانشگاه ها و خوابگاه ها را از دغدغه های دولت و وزارت علوم برشمرد و گفت: اعضای هیئت علمی و اساتید نباید به هیچ عنوان دچار مشکلات معیشتی باشند، چرا که استاد دانشگاه باید با آرامش خاطر و بدون دغدغه‌های مالی، خود را برای رشد علمی دانشجویان همواره به روز نگه دارد.

وی تصریح کرد: دولت به دنبال این است که با فراهم آوردن امکانات آموزشی و رفاهی و حمایت های مالی لازم از خروج نخبگان از کشور جلوگیری کند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه دانشگاه ها می توانند محور فقرزدایی در کشور شوند، افزود: نخبگان علمی کشور با کمک گروه های جهادی می‌توانند در راستای فقرزدایی در مناطق محروم کشور برنامه ریزی و اقدامات عملی را انجام دهند.

همچنین در این جلسه روسای دانشگاه ها به طرح مطالبات، پیشنهادات و خواسته های خود در زمینه‌های مختلف اعم از لزوم توجه به مشکلات معیشتی اعضای هیئت علمی و بورسیه های تحصیلی، توجه بیش از پیش به ارتباط دانشگاه و صنعت، تغییر ساختاری و کاربردی دانشگاه ها در راستای کمک به تولید و رشد اقتصادی کشور، توجه به اقتصاد دانش‌بنیان به عنوان موتور محرک بخش های کشاورزی، اقتصادی و صنعتی، رفع مشکلات و کمبودهای آموزشی، آزمایشگاهی و خوابگاه های دانشجویی پرداختند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار