تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

حضور مخبر در منزل شهید امیرعبداللهیان و دیدار با خانواده ایشان

سرپرست ریاست جمهوری در منزل شهید امیرعبداللهیان، گفت: دولت و مردم قدردان زحمات و مجاهدت‌های شهدای خدمت هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری، شامگاه دوشنبه با حضور در منزل خانواده شهید امیرعبداللهیان ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت وزیر امور خارجه فقید، گفت: اگر چه امروز جای این شهدا در میان ما خالی است، اما شهادت عزت ابدی بود که به سبب مجاهدت‌های این عزیزان روزی آنها شد و از این جهت باید به حال‌شان غبطه خورد.

سرپرست ریاست جمهوری، شهید امیرعبداللهیان را دیپلماتی انقلابی دانست که در قریب به هزار روز سکانداری دستگاه سیاست خارجی با مشی میدان‌داری و انقلابی‌گری نه تنها برای تقویت روابط ایران با کشور‌های شرق و غرب دنیا کوشید بلکه توانست ثبات را به منطقه هدیه کند و مورد ستایش بسیاری سیاستمداران منطقه و جهان قرار گیرد.

مخبر، افزود: در ماه‌های اخیر که جهان نظاره‌گر جنایات صهیونیست‌های کودک‌کش بود، شهید امیرعبداللهیان با مجاهدت‌های شبانه‌روزی، اجماع منطقه‌ای و بین‌المللی علیه رژیم اشغالگر قدس ایجاد کرد که این اتفاق تیشه‌ای محکم بر ریشه غاصبین قدس زد.

مخبر همچنین با تاکید بر نقش ممتاز شهید امیرعبداللهیان در دولت، حرفه‌ای‌گری در کار، فروتنی، بلندنظری و توجه لحظه به لحظه به اوامر، ولی امر مسلمین جهان را از ویژگی‌های شخصیتی وزیر امور خارجه شهید دانست که حتی منتقدان و مخالفان وی نیز بر آن صحه می‌گذارند.

سرپرست ریاست جمهوری در پایان تاکید کرد: مسیر روشن شهید امیرعبداللهیان با تربیت نسلی که در دستگاه دیپلماسی راه او را سرلوحه خود قرار دادند، ادامه خواهد داشت و یقینا ثمره مجاهدت‌های او روزی با آزادی قدس شریف برای جهانیان نمایان خواهد شد. / میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر