ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

کرونا در حال گردش میان انسان و حیوان است

دانشمندان می گویند شواهدی را پیدا کرده اند که کرونا در حال گردش میان انسان و حیوان است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر فارغ از اینکه ویروس کرونا از خفاش نشات گرفته باشد و یا پنگولین (مورچه خوار)، از زمانی که این ویروس وارد بدن انسان شده شاهد جهش‌های متعددی بوده است. حال دانشمندان نگران هستند این ویروس دوباره وارد حیات وحش و بدن حیوانات شده و در آینده منجر به بروز انواع جهش یافته این ویروس شود.

یافته‌های محققان نشان می‌دهد پس از ظهور کووید ۱۹ در شهر ووهان چین، اواخر سال میلادی گذشته این ویروس وارد بدن سمور در مزرعه پرورش خز در دانمارک شد. مواردی نیز مشاهده شد که این ویروس پس از انتقال از انسان به سمور، دوباره از سمور به انسان منتقل شده است.

در مورد بعدی، همزمان با شدت یافتن همه گیری کرونا در شهر نیویورک، کارکنان باغ وحش این شهر که به ویروس کرونا آلوده بودند، این ویروس را به شیر‌ها و ببر‌ها منتقل کردند. همچنین تحقیقات در آمریکا نشان می‌دهد کووید ۱۹ به گوزن‌ها انتقال یافته و آن‌ها یکدیگر را با این ویروس آلوده می‌کنند.

نخستین موارد انتقال ویروس کرونا به سگ در هنگ کنگ مشاهده شد و سپس موارد بی شماری در آمریکا و کشور‌های دیگر از آلوده شدن سگ‌های خانگی به کووید ۱۹ حکایت داشت. این موضوع می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

واکسن هاری بیش از یکصد سال است که کشف شده اما هم اینک سالانه ۵۹ هزار نفر در جهان به دلیل ابتلا به هاری ناشی از گاز گرفتن و یا تماس با سگ‌ها جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که انسان‌ها به طور دائم در حال جداسازی سگ‌های آلوده، درمان آن‌ها و نیز استفاده از واکسن سالانه هستند.

دانشمندان نگران هستند انتقال ویروس کرونا به حیوانات خانگی به ویژه سگ‌ها باعث حضور دائمی کرونا در زندگی بشر شود. همچنین از آنجا که احتمال وقوع جهش‌های ژنتیکی کووید ۱۹ در حیوانات وجود دارد، بازگشت این ویروس‌های جهش یافته به انسان می‌تواند باعث بروز موج دیگری از همه گیری در جهان شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر