تولید ماسک تشخیص دهنده ابتلا به کرونا-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

تولید ماسک تشخیص دهنده ابتلا به کرونا

محققان دانشگاهی ماسکی مجهز به یک حسگر زیستی ابداع کرده اند که می تواند در ۹۰ دقیقه یا بیشتر ابتلای فرد به کووید۱۹ را شناسایی کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 29
کد خبر: ۹۳۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر در سراسر دوره فراگیری کووید ۱۹، استفاده از ماسک و تست در صورت احساس بیماری به شعارهای پزشکان و کارشناسان برای مقابله با این بیماری تبدیل شدند.

 

اکنون گروهی از محققان دانشگاه هاروارد وMIT اختراعی ثبت کرده‌اند که علاوه بر جلوگیری از گسترش شیوع بیماری، احتمالاً ابتلاء به کووید ۱۹ را هشدار می‌دهد. این گجت پوشیدنی دارای حسگر زیستی است که می‌تواند تمام فعالیت‌های یک آزمایشگاه را انجام دهد و همزمان به اندازه‌ای کوچک است که داخل یک ماسک قرار گیرد.

 

کاربران باید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه داخل ماسک نفس بکشند، دکمه‌ای روی حسگر را فشار دهند و سپس در ۹۰ دقیقه یا بیشتر نتیجه تست کووید ۱۹ آنها روی یک نوار خوانشی (مانند تست بارداری) مشخص می‌شود.

این حسگر با توجه به تحقیق پیشین اعضای وایس کور فکولتی ساخته شده و جیم کولینز محقق ارشد آن پژوهش نیز از پیشگامان فناوریwFDCF است.

 

محققان برای ساخت حسگر، ماشین مولکولی را استخراج و فریز کردند. این ماشین مولکولی با استفاده از سلول‌ها مواد ژنتیکی مانند دی ان ای و آر ان ای را شناسایی می‌کند. این اطلاعات به عنوان اثر انگشت ویروس عمل می‌کنند و درنتیجه سیستم آن را شناسایی می‌کند.

 

حسگر این گجت پوشیدنی با فشار دکمه‌ای فعال می‌شود که مقدار اندکی آب برای تجدید رطوبت اجزای فریز شده، آزاد می‌کند.

با استفاده از همین فناوری می‌توان پاتوژن های دیگر مانند آنفلوانزا را ردیابی کرد. علاوه بر آن سیستم تشخیص را می‌توان به طور مستقیم با پارچه مرتبط کرد. این تحقیق در ژورنال «نیچر بیوتکنولوژی» منتشر شده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر