عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

خطیب‌زاده: ایالات متحده همچنان به تولید گزاره‌های جعلی ادامه می‌دهد

سخنگوی وزارت خارجه در توییتی نوشت:ایالات متحده همچنان به تولید گزاره‌های جعلی ادامه می‌دهد.آمریکا با تحریف راه به جایی نمی‌برد. تصمیمات عاقلانه، نظیر پایان دادن به شکست حداکثری، شاید نتیجه‌بخش باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) در توئیتی با انتشار ویدئویی از نشست روز گذشته خود با خبرنگاران نوشت: ایالات متحده همچنان به تولید گزاره‌های جعلی ادامه می‌دهد.
وی افزود: به راه انداختن یک نشست نمایشی برای گرفتن عکس دسته جمعی با هدف غالب کردن یک روایت مجعول در مورد لزوم «بازگشت متقابل به برجام» این واقعیت را تغییر نمی‌دهد که بر خلاف ایالات متحده، ایران هرگز برجام را ترک نکرد.
خطیب‌زاده تصریح کرد: آمریکا با تحریف راه به جایی نمی‌برد. تصمیمات عاقلانه، نظیر پایان دادن به شکست حداکثری، شاید نتیجه‌بخش باشد.

 

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی دیروز (دوشنبه) نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره اظهارات یکی از مقامات آمریکایی مبنی بر این‌که ایران به نقطه غیرقابل بازگشت در برجام برمی‌گردد، اظهار داشت: آقای ترامپ رفته، ولی انگار کارخانه جعلیات و اخبار جعلی آمریکا تعطیل نشده است. من این اظهارات و اظهارات مشابه را دیده‌ام. 

خطیب‌زاده همچنین افزود: این‌که جمع نمایشی راه بیندازند و فکر کنند براساس آن می‌توانند یک روایت جعلی را به جامعه جهانی غالب کنند و یا این‌که فکر کنند با نزدیک شدن به گفت‌وگوهای وین می‌توانند یک جو روانی متفاوتی را ایجاد کنند، هیچ کمکی به آنها نخواهد کرد.

این دیپلمات ارشد ایرانی بیان کرد: اگر دچار فراموشی شده‌اند باید بدانند جهان فراموش نکرده که این آمریکا بود که از برجام خارج شد و این دولت فعلی آمریکاست که همچنان سیاست شکست حداکثری ترامپ را ادامه می‌دهد. همزمان که پیغام‌های متناقض را برای ما می‌فرستد تحریم‌ها را ادامه می‌‌دهد.

به گزارش فارس، وی یادآور شد: اینگونه تحریف روایت‌ها کمکی به آمریکا نمی‌کند. تنها چیزی که به آمریکا کمک می‌داند این است که بداند مقصر وضع فعلی است و باید تحریم‌ها را بردارد با تضمین عینی و این تنها راهی است که می‌تواند به آن کمک کند که در وین به یک توافق با ۱+۴ برسد.

خطیب‌زاده ادامه داد: اگر برجام برای ایران، منافع مشخص و روشن اقتصادی و عادی سازی تجارت خارجی ایران را نداشته باشد، قطعا طرف مقابل باید بداند این پنجره تا ابد برای آن باز نخواهد ماند و کما اینکه قانون مجلس شورای اسلامی نیز که برای دولت الزام آور است، همین را می‌گوید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار