تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

رتبه بندی معلمان روی حقوق کارمندان تاثیر می‌گذارد؟

رتبه بندی معلمان روی حقوق کارمندان تاثیر می‌گذارد؟ عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تکلیف لایحه رتبه بندی معلمان طی ماه جاری مشخص می‌شود، گفت: اجرای لایحه رتبه بندی معلمان، مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد وحیدی با اشاره به اینکه برای اجرای لایحه رتبه بندی در سال جاری ۲۵ هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا می‌کند، اظهار کرد: به میزان توانایی مالی دولت، طرح رتبه بندی معلمان اجرا می‌شود و اعتبارات مربوط به این طرح در سال ۱۴۰۱ نیز در مجلس بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است، تأکید کرد: طرح رتبه بندی معلمان تزاحمی با نظام پرداخت حقوق سایر کارمندان ندارد و این اطمینان را به کارمندان می‌دهیم طرح رتبه بندی معلمان به معنای عدم توجه به سایر کارکنان دولت نیست.

وحیدی با اشاره به اینکه اجرای رتبه بندی معلمان به معنای توجه به نسل‌های آینده کشور است، افزود: ظرفیت تولید علم و دانش از طریق معلم به دانش‌آموزان منتقل می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت اجرای رتبه بندی معلمان است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه رتبه بندی معلمان هفته آینده در مجلس بررسی می‌شود و تعیین تکلیف این لایحه در آذرماه مشخص می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای تاکید کرد: مجلس فرصت شایستگی را در درون نهاد تعلیم و تربیت کشور پایه‌گذاری می‌کند و رئیس جمهور نیز دولت را مکلف به اجرای این لایحه می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر گروهی مخالف اجرای این طرح هستند به معنای عدم درک مناسب افراد است؛ این طرح در بسیاری از کشور‌های دنیا در حالِ اجرا است که اهمیت بسیاری نیز دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار