دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد آمریکا بر لزوم ادغام نیرو‌های سوریه دموکراتیک با نیرو‌های الجولانی تاکید کرد توقف تمام مذاکرات تجاری بین آمریکا و کانادا پزشکیان در گفت‌و‌گو با ماکرون: رفتار‌های دوگانه آژانس انرژی اتمی مشکلات زیادی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد کرده است ترامپ: هیچ پیشنهادی به ایران نخواهم داد بقائی: مدیرکل آژانس باید درمورد نحوه همکاری با ایران تجدید نظر کلی داشته باشد /تسلیم زیاده خواهی‌های طرف‌های مقابل نمی‌شویم سناتور آمریکایی: کودکان خارجی باید همراه با والدینشان اخراج شوند بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا

رافائل گروسی: برای توافق با ایران آماده بازگشت به تهران هستم

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفته است: برای رسیدن به توافق با ایران آماده بازگشت به تهران اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 26
کد خبر: ۱۱۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «رافائل گروسی»، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن ابراز امیدواری برای رسیدن به توافق با ایران، آمادگی خودش را برای بازگشت به تهران اعلام کرد.

«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعد از دیدار با گروسی در پیامی در توییتر نوشته بود: «در گفت‌وگوهایی دوستانه، صریح و مثمر ثمر با رافائل گروسی به توافقات خوبی برای ادامه همکاری‌ها دست پیدا کردم. با وجود این، برای رسیدن به متن، لزم است بر روی بعضی از واژه‌ها کار کنیم. توافق ممکن است. سیاسی‌سازی مسائل فنی غیرسازنده است. برای نهایی کردن متن، به زودی دیداری برگزار خواهد شد.»

گروسی در مصاحبه با سی‌ان‌ان درباره سفرش به ایران گفت: «یکی از دلایل برای سفر من به آنجا، برقراری تماس با آنها بود. همان‌طور که می‌دانید، دولت جدیدی [در ایران] بر سر کار آمده است و آنها دولتی هستند که عقاید محکمی در خصوص توافق هسته‌ای دارند.»

وی اضافه کرد: «بنابراین برای من خیلی مهم و حتی ضروری بود که آنها را بشناسم، با آنها بنشینم، به حرفشان گوش کنم، مواضعشان درباره مسائل را بدانم و همچنین نظرات خودم را درباره کارهایی که لازم است انجام شود به آنها منتقل کنم.»

او با بیان اینکه دیدارش با امیرعبداللهیان، نتایج قطعی نداشته گفت: «امیدوارم بتوانیم به توافق برسیم. من هم توییتی [از امیرعبداللهیان را] که شما خواندید خواندم و امیدوار هستم که معنای آن این باشد که آنها تمایل دارند به توافق دست پیدا کنند. اگر لازم باشد، من به تهران بازمی‌گردم.»

رافائل گروسی دیدارش با امیرعبداللهیان را «بسیار خوب» توصیف کرد و گفت: «او درباره دیدار جدید صحبت کرده. اگر دعوتی از ایشان دریافت کنم خرسند خواهم شد. اگر این اتفاق بیفتد من خواهم آمد و بعد لازم است که به توافق دست پیدا کنیم.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار