وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تاکید اژه‌ای به توسعه ارتباط بین رسانه‌ها و قوه قضائیه

تاکید اژه‌ای به توسعه ارتباط بین رسانه‌ها و قوه قضائیه رئیس قوه قضائیه گفت: در دوره «تحول و تعالی» بر آنیم تا با حرکت هدفمند، صادقانه، کارشناسی و تخصصی زمینه‌ای را فراهم آوریم که زمینه ارتباط بین رسانه‌ها و قوه قضائیه، توسعه یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، پیام حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه به سومین جشنواره رسانه و عدالت در استان کرمان توسط یدالله موحد رئیس کل دادگستری استان کرمان قرائت شد.

متن این پیام به شرح زیر است: با سلام و درود به روح پرفتوح و نورانی «همه شهدای اسلام و شهدای راه حق و عدل» و با درود ویژه به شهدای قهرمانِ خطه شهید پرور و سلحشور کرمان و به خصوص سردار سرافراز رشید اسلام و ایران اسلامی، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که افتخار جهان اسلام و همه آزادی خواهان و عدالت طلبان سراسر گیتی است.

سرمایه اعتماد مردمی به نهاد عدالت گستر و خدمتگزاران عدالت آفرین، پشتوانه عظیمی است که به برکت انقلاب اسلامی، خون شهدا و رهبری‌های داهیانه حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله تعالی) و کوشش‌های بزرگان و دلسوزانی همچون شهید بهشتی (رحمت الله علیه) توانسته قوه قضائیه را به رکنی مردمی و عدالت خواه در نظام اسلامی تبدیل کند و البته باید توجه داشت که این مسیر و این تلاش تا تحقق دستگاه قضائی تراز آرمان‌ها و اهداف متعالی انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد.

عدالت، این گمشده عصرها و دوره‌های مختلف زندگی بشر، شهد گوارایی است که کام هر انسانی را شیرین و جان او را آرام می‌کند و جزو آرمان‌های اصلی مردم ایران در انقلاب شکوهمند اسلامی نیز بوده که قوه قضائیه و سایر قوا و مسئولین، سنگینی آن را بر دوش خود احساس می‌کنند و باید توجه داشت که انقلاب اسلامی با تلاش برای مقدمه سازی ظهورِ آن منجی دوران و عدالت گستر حقیقی این رسالت مقدس را بر دوش دارد.

رسانه‌ها می‌توانند در تحقق این آرمان بنیادین و حقیقی، نقشی بی بدیل را ایفا نموده و یاری رسان قوه قضائیه در این مسیر باشند.

هم‌افزایی کارکرد مهم رسانه و رسالت عدالت گستری، راهبردی است که می‌تواند با ایجاد فهم مشترک انسانی، زمینه‌ای را فراهم آورد که هر شهروند دغدغه‌مند و هر دستگاه مسئولی در جایگاه خود و در چارچوب قانونی نسبت به مسائل و موضوعات مربوط به مردم، ورود و مطالبه نموده و جامعه را به سوی تحقق عدالت سوق دهد.

ابتکار برگزاری سومین دوره جشنواره «رسانه و عدالت» ضمن آنکه اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر از مسئولین عزیز برگزاری و همکاران محترم دادگستری استان کرمان است، الگویی خواهد بود که می‌تواند بر مبنای اقتضائات بومی در سایر استان‌ها نیز اجرایی شده و دستگاه قضائی را از ظرفیت مهمِ نظرات، ایده‌ها، پیشنهادات و انتقادات مردم و نخبگان بهره‌مند نماید و گامی در جهت تقویت عدالت اجتماعی باشد.

در دوره «تحول و تعالی» بر آنیم تا با حرکت هدفمند، صادقانه، کارشناسی و تخصصی زمینه‌ای را فراهم آوریم که زمینه ارتباط بین رسانه‌ها و قوه قضائیه، توسعه یافته و این ظرفیت مهم در خدمت اعتلای کشور و انقلاب اسلامی قرار گیرد./فارس

کلمات کلیدی: قوه قضائیه رسانه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار