پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان درگذشت ماجرای سرقت تلفن همراه شهروندآسیب‌دیده در اهواز توضیحات آموزش و پرورش درباره جزئیات مصوبه تاثیر معدل در کنکور بارش برف و باران در ۱۷ استان میمون‌های سرگردان کرج زنده‌گیری شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور دستگیری باند کلاهبردار با غصب عناوین اطلاعاتی در بندرعباس خطای انسانی؛ علت ۸۰ درصد علل مرگ در جاده‌ها/ آغاز پویش «نه به تصادف» چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟ / جزئیات دستگیری متهمان در بیمارستان و مخفیگاه تمدید وضعیت ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

درخواست نماینده مجلس از وزیر آموزش و پرورش درباره صندوق ذخیره فرهنگیان و رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شوای اسلامی گفت: توجه به وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان و لایحه رتبه بندی معلمان مهم‌ترین اولویت وزیر جدید آموزش و پرورش است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۰۱

به گزارش  راهبرد معاصر، محمد وحیدی اظهار داشت: میزان حمایت دولت از آموزش و پرورش به‌ویژه سازمان برنامه و سازمان اداری و استخدامی یک مطالبه جدی از وزیر جدید است. وزیر آموزش و پرورش باید با اطمینان بداند چقدر مورد حمایت این دو سازمان مهم و هیئت دولت است.

وی افزود: آموزش و پرورش، چون جامعه انسانی بزرگی را پوشش می‌دهد، نفوذ دلی می‌خواهد نه نفوذ دستورالعملی و بخش نامه‌ای و تحول آفرینی هم نفوذ دلی می‌خواهد و جامعه همکاران فرهنگی باید با وزارتخانه همراه شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات معیشتی معلمان٬ گفت: این بیمه‌های مکمل بی خاصیت فرهنگیان، منزلت معلمین را از بین برده است. ساماندهی نیروی انسانی مطالبه مهمی است و دانشگاه فرهنگیان در فرایند یاددهی یادگیری مهم‌ترین نقش را دارد.
نماینده مردم ۵ شهر استان خراسان شمالی تصریح کرد: در حوزه فضا و تجهیزات مدارس و مدارس تخریبی نیاز به یک جهش است. نظام استعدادیابی دانش آموزی، در کشور بسیار ضعیف کار می‌کند و باید در این زمینه اقدامات جدی انجام شود. هم‌چنین درباره نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش در چند سال گذشته جذب جدیدی وجود نداشته که مشکلات زیادی را برای مدارس ایجاد کرده است.

وحیدی ادامه داد: کمترین افزایش حقوق را قشر مظلوم نیرو‌های خدماتی مدارس داشته‌اند و تاکنون کمترین توجه به این نیرو‌ها شده در صورتی که این نیرو‌ها بخشی از پازل تعلیم و تربیت هستند.

وی لایحه رتبه بندی معلمان را یک اولویت اساسی دانست و اظهار داشت: تصویب رتبه بندی٬ آبروی دولت و مجلس است و باید آن را جدی بگیریم که این موضوع مهم‌ترین بخش‌های مغفول مانده سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. هم‌چنین باید به صندوق ذخیره فرهنگیان به عنوان بخشی از اقتصاد آموزش و پرورش توجه شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار