تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

اخبار فرهنگیان/ بودجه رتبه بندی معلمان از کجا تامین می‌شود؟

اخبار فرهنگیان/ بودجه رتبه بندی معلمان از کجا تامین می‌شود؟ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اجرای طرح رتبه‌بندی فرهنگیان در قانون بودجه ۱۴۰۰ در قالب فروش دارایی و اموال است. همچنین برای سال آینده رتبه‌بندی معلمان بعد از تصویب وارد بودجه می‌شود و از منابع عمومی مبالغ آن تأمین خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، اجرای لایحه رتبه‌بندی معلمان مطالبه اصلی جامعه فرهنگیان در این روزهاست. این لایحه در دستور کار مجلس قرار دارد و به محض ابلاغ برای اجرا آن را عملیاتی خواهد شد. البته بعد از ارائه آن در آخرین فرصتش در صحن علنی مجلس، این لایحه مجدد برای تصمیم گیری نهایی به کمیسیون آموزش ارجاع داده شد تا اصلاحاتی روی آن صورت گیرد.

علی کریمی فیروزجایی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: هیات رئیسه مجلس مأموریتی به نایب رئیس اول مجلس داد که ایشان با رایزنی با کمیسیون آموزش و تحقیقات، سازمان برنامه و بودجه و وزارت آموزش و پرورش برآورد تقریبی از اعتبار مورد نیاز اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان را به هیات رئیسه دهند تا ما در صحن علنی بتوانیم آن را مطرح کنیم.

وی با بیان اینکه این گزارش در حال آمده شدن است و در روز‌های آینده این گزارش تحویل می‌شود، ادامه داد: با تحویل گزارش، ما موضوع رتبه‌بندی را در دستور کار صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار می‌دهیم.

کریمی فیروزجایی تصریح کرد: موارد خاصی از رتبه‌بندی اصلاح نشده و این موارد ذیل اعتبار مورد نیاز است که ما متناسب با اعتبار باید تصمیم بگیریم با استفاده از چه ساز و کاری آن را اجرا کنیم.


این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بودجه اجرای این طرح مبلغ ۲۵ هزار میلیارد تومان بوده که دولت نیز آن را پذیرفته است.

وی با اشاره به اینکه هنوز مجادله‌ای بین مبلغ کلی رتبه‌بندی و ۱۲/۵ میلیارد تومان امسال وجود دارد که نایب رئیس مجلس در حال رایزنی است که بتوانیم در نهایت به یک جمع‌بندی برسیم، گفت: ما از محل فروش املاک در آمدی نداریم و باید برای تأمین بودجه آن جمع بندی انجام شود.

کریمی فیروزجایی گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۰ اجرای این طرح در قالب فروش دارایی و اموال است همچنین برای سال آینده رتبه‌بندی معلمان وارد بودجه می‌شود و از منابع عمومی مبالغ آن تأمین می‌شود./برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Germany
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
0
0
از جیب مبارک نجومی بگیرها و اختلاس کنندگان شریف.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار