هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

جزییات مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران

جزییات مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها در پایانه‌ها، جلوگیری از سوزاندن برگ و سرشاخه درختان و زباله ها، تعطیلی مراکز پیش دبستانی و کلیه مقاطع تحصیلی آموزشی و برگزاری به صورت غیر حضوری، مهدکودک‌ها و موافقت با مرخصی اولیای کودکان از مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران به ریاست ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران آغاز شد.

این جلسه با حضور محمودی مدیرکل محیط زیست استان تهران، آرام معاون عمرانی فرمانداری تهران و درجاتی مدیرکل مدیریت بحران استان تهران برگزار شده است.

محمودی مدیرکل محیط زیست استان تهران در ابتدای این جلسه با اشاره به اینکه در حال حاضر شاخص کیفیت هوای تهران بر روی عدد ۱۵۶ قرار گرفته است، افزود: لازم است نسبت به تردد کامیون‌ها تصمیمی اساسی‌تر در این جلسه اتخاذ کنیم. در حال حاضر این کامیون‌ها با آرامش خاطر تردد می‌کنند و گویا از محدودیت‌ها خبر ندارند در حالی که در افزایش میانگین شاخص تاثیر گذار هستند.

عابد ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران گفت: از روز شنبه پیش بینی می‌شد که روز چهارشنبه آلایندگی هوا را داشته باشیم و شاخص آلودگی هوا با بالای ۱۵۰ برسد.

وی گفت: مصوبات جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا شامل کنترل دقیق‌تر خودرو‌های فاقد برگه معاینه فنی، جلوگیری از تردد خودرو‌ها و موتور سیکلت‌های آلاینده قابل رویت، جلوگیری از تردد شبانه خودرو‌های گازوئیلی سنگین مانند تریلی و کامیون ها، جلوگیری از فعالیت‌ها عمرانی که باعث آلودگی هوا می‌شود.
ملکی بیان کرد: جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها در پایانه‌ها، جلوگیری از سوزاندن برگ و سرشاخه درختان و زباله ها، تعطیلی مراکز پیش دبستانی و کلیه مقاطع تحصیلی آموزشی و برگزاری به صورت غیر حضوری، مهدکودک‌ها و موافقت با مرخصی اولیای کودکان از دیگر مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران است.

ملکی ادامه داد: استقرار پایگاه‌های اورژانس و هلال احمر در سطح شهر، تعطیلی موقت واحد‌های صنعتی و سازمان‌های موثر در آلودگی هوا، ممنوعیت استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌ها و واحد‌های صنعتی مجاور تهران، اطلاع رسانی از طریق صدا و سیما برای عدم برگزاری ورزش همگانی از دیگر مصوبات کمیته اضطرار است.
وی افزود: همچنین توصیه کردیم کلاس دانشگاه‌ها به صورت غیر حضوری برگزار شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار