دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

نقشه داعش برای هدف گرفتن حرم امامین عسکریین (ع)

طرح گروه تروریستی «داعش» برای هدف قرار دادن حرم مقدس امامین عسکریین (ع) و تجمع شهروندان عادی در سامرا خنثی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عراقی اعلام کردند که داعش قصد داشت با انجام عملیات تروریستی گسترده، مکان‌های مذهبی، بازار‌ها و تجمع شهروندان را در سامرا هدف قرار دهد.

در همین راستا یک مقام امنیتی فاش کرد که عملیات تروریستی داعش برای هدف قراردادن شهر مقدس سامرا افشا و خنثی شده است.

وبگاه «بغداد الیوم» به نقل از این مقام نظامی نوشت که اطلاعاتی دریافت شد که داعش قصد دارد با انجام عملیات تروریستی گسترده بازارها، تجمعات انسانی و حرم امامان معصوم هادی (ع) و حسن عسکری (ع) را هدف قرار دهد.


وی افزود که داعش قرار بود برای انجام این عملیات تروریستی یک دستگاه خودرو بمب‌گذاری شده را از مسیر ناحیه «اسحاقی» وارد سامرا کند.



گفته می‌شود که نیرو‌های نظامی و امنیتی عراق در عملیات خود علیه تروریست‌ها به افراد بومی و ساکنان محلی مناطق که با آن‌ها در دادن اطلاعات از عناصر داعش و تحرکات آن‌ها همکاری می‌کنند، تکیه دارند.

عراق در سال ۲۰۱۷ میلادی پس از سه سال نبرد، پیروزی بر داعش را اعلام کرد، اما عناصر و هسته‌های پراکنده این گروه تروریستی هنوز در برخی مناطق استان‌های «دیاله، کرکوک، نینوا، صلاح‌الدین، الانبار و بغداد» فعال هستند.

گفته می‌شود شمار عناصر تروریستی داعش در هسته‌های خفته آن در سراسر عراق، حدود ۶ هزار نفر است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار