آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

کاپیتان پرسپولیس دربی را از دست داد؟

کادرفنی پرسپولیس قصد دارد از عالیشاه در ترکیب اصلی استفاده کند و به همین خاطر درباره او ریسک نکرد تا مصدومیتش تشدید نشود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 01
کد خبر: ۱۱۱۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرسپولیس در شرایطی به دربی می‌رود که دیروز نفرات اصلی ریکاوری کردند و ذخیره‌ها هم با وجود شکست نمایش امیدوارکننده‌ای ارائه دادند. پرسپولیس امروز هم ریکاوری خواهد کرد و با دو جلسه تمرین تاکتیکی طی روز‌های پنجشنبه و جمعه آماده مصاف با استقلال می‌شود.

 

در حال حاضر احسان پهلوان و سیدجلال حسینی دو مصدوم عمده تیم به حساب می‌آیند که از وضعیت پهلوان اطلاع دقیقی وجود ندارد، اما گفته می‌شود سیدجلال به بازی با استقلال نخواهد رسید یا حداقل اینکه شرایط بازی در آن مسابقه را نخواهد داشت. امید عالیشاه هم که در بازی با نفت مسجدسلیمان به میدان نرفت در لیست حضور داشت و روی نیمکت هم نشست، اما کادر فنی از او مراقبت کرد تا به دربی برسد. به نظر می‌رسد کادر فنی پرسپولیس قصد دارد از عالیشاه در ترکیب اصلی استفاده کند و به همین خاطر درباره او ریسک نکرد تا مصدومیتش تشدید نشود.


با وجود عملکرد مثبت پرسپولیس در بازی با نفت مسجدسلیمان نمایش فرشاد فرجی و سعید آقایی نگرانی‌هایی ایجاد کرد. فرجی شانس آورد که سیدجلال مصدوم و ناآماده است وگرنه نیمکت نشین می‌شد ضمن اینکه خوش شانس است، چون کادر فنی علیرضا ابراهیمی را به او ترجیح نمی‌دهد. اما داستان سعید آقایی فرق می‌کند، چون وحید امیری با بازی در دفاع چپ در نیمه دوم سیار مثبت کار کرد و زوج خوبی با ترابی تشکیل داد. با این حساب به احتمال زیاد امیری در دربی مدافع چپ خواهد بود.

 

در جناح راست خط میانی سیامک نعمتی یک نیمه مقابل نفت مسجدسلیمان بازی کرد، اما بعد از مصدومیتی که داشت هنوز سرحال نیست و احتمالاً عالیشاه به ترکیب برمی‌گردد. با این ترکیب یحیی می‌تواند بار دیگر از زوج موفق عبدی – آل‌کثیر در دربی استفاده کند. دو مهاجمی که هم این فصل خوب گل زده‌اند هم سابقه گلزنی مقابل استقلال را دارند و با روحیه هستند و از نظر ذهنی و بدنی آماده به نظر می‌رسند./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار