سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نفتالی بنت خواستار توقف فوری مذاکرات وین شد

نفتالی بنت خواستار توقف فوری مذاکرات وین شد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با وزیر خارجه آمریکا خواستار توقف فوری مذاکرات وین و اعمال تدابیر سخت علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 02
کد خبر: ۱۱۱۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) به‌صورت تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا گفت‌وگو کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بنت در این تماس ضمن متهم کردن ایران به «باج‌گیری اتمی» به‌عنوان تاکتیک برای مذاکره در وین، خواستار توقف فوری مذاکرات وین و اعمال تدابیر سخت علیه ایران شد.

دفتر نخست‌وزیری تل‌آویو با صدور بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی اعلام کرد: «نفتالی بنت امروز با آنتونی بلینکن گفت‌وگو کرد و این بحث به ویژه به پرونده هسته‌ای ایران اختصاص داشت. وزیر خارجه آمریکا نیز تصویری از آنچه در جریان مذاکرات ایران و قدرت‌های بزرگ در وین می‌گذرد را به بنت گزارش داد».

در این بیانیه آمده است: «بنت به بیانیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در جریان مذاکرات منتشر شد، اشاره کرد که حاکی از آن است که ایران فرآیند غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ۲۰ درصد را از طریق سانتریفیوژهای پیشرفته مستقر در تاسیسات زیرزمینی فردو آغاز کرده است».

نخست‌وزیر رژیم کودک‌کش اسرائیل با ادعای اینکه ایران از باج‌گیری به‌عنوان یکی از تاکتیک‌های مذاکرات هسته‌ای استفاده می‌کند، گفت: «واکنش مناسب باید توقف فوری مذاکرات و برداشتن گام‌های سخت‌گیرانه از سوی ابرقدرت‌ها باشد».

همزمان رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش دادند که «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم نیز در ادامه تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند مذاکرات «وین»، ۱۸ آذرماه به واشنگتن می‌رود تا با مقام‌های آمریکایی درباره ایران گفت‌وگو کند.

تلاش‌های صهیونیست‌ها برای تخریب و از مسیر خارج کردن روند مذاکرات در حالی است که بامداد امروز «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه اگر غرب حسن نیت نشان دهد، توافق خوب نیز در دسترس است؛ تاکید کرد هیأت ایرانی مذاکراتی منطقی، قوی، متین و‌ نتیجه محور را دنبال می‌کند. 

نمایندگان ایران و کشورهای گروه ۱+۴ عصر دوشنبه با حضور در هتل «کوبورگ» محل مذاکرات برجامی و رفع تحریم‌ها در وین، دور جدیدی از گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام را برگزار کردند و به گفته واشنگتن این گفت‌وگوها تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

امروز همچنین یک دیپلمات اروپایی حاضر در وین تایید کرد که طرف ایرانی در مذاکرات لغو تحریم‌ها، دو پیش نویس درباره تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای به طرف اروپایی ارائه کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار