واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

بنی گانتز: مطمئنم آمریکا مانع سلاح اتمی ایران می‌شود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ابراز اطمینان نسبت به موضع آمریکا درخصوص برنامه هسته‌ای ایران، گفت تل‌آویو متحدی بهتر از واشنگتن ندارد و روابط دوجانبه را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 03
کد خبر: ۱۱۲۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخلاف اظهارات «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات وین بین کشورهای گروه ۱+۴ و ایران، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم اما امروز (جمعه) موضعی متفاوت اتخاذ کرد.

 

گانتز طی پستی در صفحه فیسبوک خود نوشت: «من مطمئن هستم که ایالات متحده به وعده خود مبنی بر عدم دستیابی ایران به سلاح اتمی متعهد است. این یک منفعت جهانی، منطقه‌ای و برای اسرائیل است».

 

وی سپس درباره روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز گفت: «ایالات متحده و اسرائیل ارزش‌های مشترکی دارند. درخصوص منافع نیز همینطور بوده و خواهد بود».

 

وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل در ادامه افزود: «بر خلاف انواع گزارش‌ها [از اختلافات تل‌آویو با واشنگتن] تاکید می‌کنم که اسرائیل متحد استراتژیکی مهمتر از آمریکا ندارد و روابط ما با آمریکایی‌ها همچنان تقویت می‌شود».

 

گانتز همچنین اظهار داشت که همکاری‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی بین تل‌آویو و واشنگتن نیز عمیق‌تر خواهد شد.

 

پیش از این اما بنت در تماس تلفنی با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا ضمن متهم کردن ایران به تلاش برای باج‌گیری هسته‌ای، خواستار توقف مذاکرات غیرمستقیم واشنگتن با تهران شد.

نمایندگان ایران و کشورهای گروه ۱+۴ عصر دوشنبه با حضور در هتل «کوبورگ» محل مذاکرات برجامی و رفع تحریم‌ها در وین، دور جدیدی از گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام را برگزار کردند که هم‌اکنون (جمعه) نشست اختتامیه آن در حال برگزاری است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر