سهم خواهی سعودی ها از مذاکرات وین-راهبرد معاصر
۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

سهم خواهی سعودی ها از مذاکرات وین

وزیر خارجه عربستان سعودی امروز پنجشنبه گفت که این کشور امیدوار است، مذاکرات لغو تحریم‌های ایران، در راستای حمایت از منافع کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۶ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی امروز پنجشنبه ابراز امیدواری کرد که مذاکرات لغو تحریم‌های ایران، مثمر ثمر باشد.

شبکه خبری العربیه به نقل از بن فرحان گزارش داد: «امیدواریم که مذاکرات هسته‌ای کنونی، نتیجه‌بخش بوده و از منافع کشور‌های [عربی حاشیه]خلیج [فارس]محافظت کند».

وی در نشست خبری با عبداللطیف الزیانی همتای بحرینی خود مدعی شد که بین عربستان سعودی و لبنان، هیچ بحرانی وجود ندارد، آنچه مهم است، اصلاحات واقعی در لبنان است.

این وزیر سعودی با بیان اینکه «باید شاهد عمل دولت لبنانی باشیم، نه فقط اظهارنظر»، ادعا کرد که «بحران در لبنان بین حزب الله و مردم لبنان است».

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشور‌های حاشیه خلیج فارس بویژه سعودی از آنجا آغاز شد که جرج قرداحی وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن را بیهوده می‌خواند و خواستار پایان آن می‌شود.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند. امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار