بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

دیپلمات ایرانی: بن بستی در مذاکرات وین نمی‌بینیم

دیپلمات ایرانی: بن بستی در مذاکرات وین نمی‌بینیم یک دیپلمات ارشد ایرانی با بیان اینکه «بن بستی در مذاکرات نمی‌بینیم»، گفت: اروپایی‌ها رویکرد حداقلی دارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 04
کد خبر: ۱۱۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک دیپلمات ارشد ایرانی گفت: ما بن بستی را در مذاکرات وین نمی بینیم. ما به طرفهای دیگر متون پیشنهادی مشخص و ملموس داده ایم و آنها را تشویق کرده ایم تا با پاسخ های کتبی یا ایده های جدید بیایند. آنها نمی توانند با انگشت اتهام به سمت ایران، انفعال و بی عملی خود را توجیه کنند.

این دیپلمات ارشد که خواست نامش فاش نشود گفت: متونی که ما پیشنهاد داده ایم حداکثری نیستند، اما سه کشور اروپایی در پایبندی به تعهدات برجامی خود حداقلی هستند. آنها نهایتا باید به تعهدات خود عمل کنند و به توافق پایبند باشند. ما همچنان آماده تعامل با حسن نیت و جدیت هستیم و انتظار داریم که طرف های دیگر نیز چنین کنند.


در همین حال یک منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده ایران گفت: اگر سه کشور اروپایی تبعیت از امریکا‌ در میز مذاکره، و همچنین بازی مقصرسازی خود را متوقف کنند، و بجای آن بر یافتن زمینه های مشترک به طور واقعی تمرکز کنند، قطعا رسیدن به توافق ممکن خواهد بود.

این منبع افزود: سه کشور اروپایی یا اراده کافی سیاسی ندارند یا اینکه فاقد ظرفیت لازم برای پرداختن به مشکلاتی هستند که به‌واسطه نقض برجام و قطعنامه 2231 توسط آمریکا ایجاد شده اند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار