فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

واکنش مدافع پرسپولیس درباره جنجالی‌ترین صحنه دربی

فرشاد فرجی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در مورد صحنه جنجالی برخورد با مهاجم استقلال در محوطه جریمه صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرشاد فرجی، مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در مورد تقابل با استقلال در دربی گفت: به لحاظ فنی پرسپولیس خوب بازی کرد و موقعیت هم داشتیم. در اکثر دقایق بازی توپ و میدان را در اختیار داشتیم و تیم حریف خطر خاصی روی دروازه ما خلق نکرد.

 

او ادامه داد: با این حال خودمان چند موقعیت داشتیم که نتوانستیم از آنها استفاده کنیم در غیر این صورت نتیجه دیگری رقم می‌خورد و ما هم به حقمان می‌رسیدیم.

 

فرجی درباره سومین کلین‌شیت پیاپی پرسپولیس در لیگ گفت: طبیعی است که با گذشت زمان و انجام بازی‌های بیشتر کنار هم بیشتر هماهنگ می‌شویم. همیشه بازی‌های ابتدای فصل سخت است اما با گذر زمان بازیکنان با شرایط و سبک یکدیگر بیشتر آشنا می‌شوند و امیدوارم این روند در بازی‌های بعدی هم ادامه داشته باشد.

 

مدافع پرسپولیس در مورد صحنه‌ای از بازی که تیم حریف ادعای رخ دادن خطای پنالتی داشته گفت: به هیچ عنوان هیچ خطایی رخ نداد و اصلا پنالتی نبود. به جان مادرم هیچ برخوردی با مهاجم استقلال نداشتم و نمی‌دانم این همه صحبت پنالتی از کجا می‌آید. من که خودم در صحنه بودم و می‌دانم هیچ برخوردی انجام نشد حتی اگر در تصاویر تلویزیونی دقت کنید بلافاصله پس از صحنه داد میزنم که چرا بازیکن استقلال خودش را انداخت.

 

فرجی گفت: من صحنه را از تلویزیون هم دیدم. اگر دقت کنید بازیکن استقلال بدنش را به عقب خم می‌کند و بعد خودش را می‌اندازد. در صورتی که اگر من روی او خطایی کرده بودم باید به جلو پرتاب می‌شد. با این حال باز هم می‌گویم هیچ برخوردی در آن صحنه با حریف نداشتم و کارشناسان داوری هم باید با دقت تصویر را ببینند./خبرورزشی

ارسال نظر