برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری از دید مردم کجاست؟+ جدول

بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری از دید مردم کجاست؟+ جدول مردم فعالیت در بازار زمین و مسکن را براساس نظرسنجی بهترین روش سرمایه‌گذاری می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 06
کد خبر: ۱۱۲۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در طرح سنجش نگرش مردم ایران درباره وضعیت اقتصادی کشور با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال کل کشور و تعداد نمونه ۱۶۱۲ که به شیوه مصاحبه تلفنی در آبان ۱۴۰۰ اجرا شد، در سوالی از مردم پرسیده شده است «اگر مبلغی پول در اختیار داشته باشید ترجیح می‌دهید در کجا سرمایه‌گذاری کنید؟»

 

۳۶.۸ درصد پاسخگویان گفته‌اند اگر پس‌اندازی داشته باشند ترجیح می‌دهند آن را در بخش زمین و مسکن سرمایه‌گذاری کنند، ۲۲.۸ درصد اشتغال و کارآفرینی می‌کنند، ۹.۶ درصد سکه و طلا می‌خرند، ۸.۹ درصد در بانک پس‌انداز می‌کنند و ۳.۱ درصد در ارزهای دیجیتالی سرمایه‌گذاری می‌کنند. خرید دلار و ارز ترجیح ۱.۳ درصد پاسخگویان و سرمایه‌گذاری در بورس ترجیح ۱.۲ درصد پاسخگویان است. ۹.۹ درصد پاسخگویان به سایر موارد اشاره کرده‌اند که شامل مواردی همچون خرید خودرو، ازدواج فرزندان، کمک به دیگران،‌ مهاجرت و … می‌شود.

 

بهترین بازار برای سرمایه‌گذاری از دید مردم کجاست؟+ جدول
نتایج به تفکیک گروه‌های اجتماعی نشان می‌دهد:
* زنان بیشتر از مردان تمایل به خرید سکه و طلا و نیز پس‌انداز در بانک دارند. در مقابل گرایش به اشتغال‌زایی و کارآفرینی در بین مردان بیشتر از زنان مشاهده می‌شود.

 

* در بین گروه‌های سنی تمایل افراد بالای ۵۰ سال به سرمایه‌گذاری در بانک بیش از سایر گروه‌هاست. ۱۸ تا ۲۹ ساله‌ها بیش از سایر گروه‌های سنی به اشتغال و کارآفرینی گرایش دارند و تمایل به سرمایه‌گذاری در زمین و مسکن در گروه سنی ۳۰ تا ۴۹ سال بیشتر مشاهده می‌شود.

 

* در بین گروه‌های تحصیلی افراد دارای تحصیلات دانشگاهی بیش از کسانی که فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند تمایل به اشتغال‌آفرینی دارند و در مقابل افراد غیر دانشگاهی بیش از افراد دانشگاهی مایلند سرمایه خود را در بانک پس‌انداز کنند.

 

* گرایش به سرمایه گذاری در زمین و مسکن با افزایش سرانه هزینه فرد در خانوار بیشتر می‌شود. در مقابل، بهتر شدن وضعیت اقتصادی فرد رابطه‌ای معکوس با تمایل او به پس‌انداز پول در بانک دارد. هر چه وضعیت اقتصادی افراد بهتر باشد کمتر احتمال دارد ترجیح دهند پس‌انداز خود را در بانک قرار دهند./ تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار