بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

بیانیه وزرای خارجه انگلیس و آمریکا درباره ایران

وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای از دیدار و گفت و گوی وزیر امور خارجه این کشور با همتای آمریکایی اش درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق هسته‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه با «لیز تراس» همتای انگلیسی خود درباره مذاکرات وین و برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند.

به نوشته وبگاه دولت انگلیس: «دو طرف درخصوص حمایت از اوکراین توافق کرده و در زمینه استقرار نیرو‌های روسی در مرز‌های اوکراین ابراز نگرانی کردند».

بلینکن و تراس در این دیدار که در حاشیه نشست گروه هفت انجام شده است مدعی شدند: «هرگونه حمله از طرف روسیه، اشتباهی راهبردی خواهد بود که عواقبی جدی را به‌دنبال خواهد داشت».

در ادامه بیانیه دولت انگلیس آمده است، در دیدار وزرای امور خارجه انگلیس و آمریکا «بر لزوم تعامل معنادار ایران در زمینه توافق هسته‌ای تأکید شد».

اندکی بعد وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد، بلینکن با سه کشور اروپایی عضو توافق برجام (تروئیکا) درباره مذاکرات وین گفتگو کرده است.

ادعای بلینکن و تراس علیه روسیه در حالی بیان شده است که مسکو بار‌ها جوسازی‌های اخیر غربی‌ها درباره قصد این کشور برای حمله به اوکراین را رد کرده است.

از سوی دیگر، طرف‌های غربی توافق برجام در تلاش هستند هم‌زمان با شروع مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های ایران، توپ را در زمین ایران انداخته و عزم ایران برای حصول توافق را کمرنگ جلوه دهند.

در همین خصوص، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیأت مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌ها دیروز (جمعه) در جمع خبرنگاران درباره جدیت ایران در مذاکرات گفت: «این‌که ایران در وین حضور دارد و در حال مذاکره است نشانگر جدیت ایران است».

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امروز (شنبه) تأکید کرد: «در حوزه بی اثر کردن و لغو تحریم‌ها دو ماموریت مهم به دستگاه دیپلماسی سپرده شده است. ما موظفیم که مجاهدت کنیم و با رویکردی انقلابی و جهادی هم در مسیر بی اثر کردن تحریم‌ها به این شعار و سیاست دولت آقای دکتر رئیسی که توسعه پایدار اقتصادی بدون نگاه به مذاکرات وین را دنبال می‌کنند، به این سیاست و تحقق این سیاست کمک کنیم».

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در عین حال وظیفه ذاتی دستگاه دیپلماسی است که برای لغو و از بین بردن و از میان برداشتن تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه آمریکا همه سعی، تلاش، دانش و تجربه دیپلماتیک خود را به کار بگیرد برای این‌که از این مرحله نیز ان‌شاءالله و به لطف خدا با رهنمود‌های مقاممعظم رهبری و رویکردی که رئیس جمهور دارند بتوانیم از این گردنه نیز کشور را عبور بدهیم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار