اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

واشنگتن از احتمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران خبر داد

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از احتمال وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران پس از پایان مذاکرات اخیر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک روز پس از پایان دور اول مذاکرات با ایران در وین، پایتخت اتریش، حال یک مقام وزارت خارجه آمریکا از احتمال وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران خبر داده است.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد: ایران در دور هفتم مذاکرات هسته‌ای پیشنهاد‌هایی ارائه کرد که هر آنچه پیش‌تر در مورد آن موافقت شده بود را به عقب برگرداند؛ یعنی هر یک از مصالحه‌هایی که ایران در شش دور مذاکرات مطرح کرده بود، و همه مصالحه‌هایی را که دیگران و به‌ویژه ایالات متحده ارائه کرده بودند را به عنوان مبنا تلقی کرده و سپس درخواست‌های بیشتری ارائه کرد.

این مقام وزارت خارجه آمریکا در عین حال گفته است که نمی‌داند دور بعدی مذاکرات چه زمانی از سر گرفته می‌شود و همزمان ادعا کرد: «اگر به این نتیجه برسیم که ایران توافق هسته‌ای را نابود کرده است، تصور می‌کنیم تحریم‌های بیشتری در راه باشد.»

ادعای مقام وزارت خارجه آمریکا که اشاره‌ای به نام آن نشده در حالی صورت گرفته که ایران دو پیش نویس پیشنهادی را درباره تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای ارائه کرده است که اگر مذاکرات به توافق منجر شود، باید انجام شوند و این پیش نویس‌های پیشنهادی در تلاش برای پیشبرد مذاکرات، مطابق با مفاد توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که رسماً به عنوان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) شناخته می‌شود، تهیه شده‌اند.

روز گذشته همچنین میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات وین اعلام کرد که دور هفتم گفتگو‌ها میان ایران و ۱+۴ تمام نشده و ادامه خواهد یافت.

وی در توضیح این مطلب افزود: طرفین گفتگو تصمیم گرفتند که یک وقفه فنی داشته باشند، به ویژه برای آنکه از پایتخت‌هایشان مشورت بگیرند و درباره نحوه پیشرفت کار فکر کنند.

اولیانوف در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: تمایل تهران برای گرفتن ضمانت مبنی بر اینکه برجام دوباره به وضعیتی که در دوران ترامپ پیش آمد؛ گرفتار نمی‌شود، کاملاً منطقی است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار