یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

فضاسازی انگلیس در آستانه مذاکرات وین

وزیر خارجه انگلیس یک روز مانده به مذاکرات «وین» برای «رفع تحریم‌ها» و احیای برجام، فضاسازی علیه این مذاکرات را آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،«لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس امروز (چهارشنبه) در آستانه مذاکرات «وین» برای «رفع تحریم‌ها» و احیای برجام که قرار است فردا (پنجشنبه) از سرگرفته شود، خط مشی تهدید و هشدار در پیش گرفته است.

در حالیکه ایران بار‌ها تأکید کرده که برای رسیدن به توافق بسیار جدیت دارند، تراس به صورت غیرمستقیم به ایران هشدار داده و گفته است: «مذاکرات فردا در وین آخرین شانس ایران برای بازگشت به برجام است».

بنا بر گزارش شبکه «یورونیوز»، وزیر امور خارجه انگلیس امروز (چهارشنبه) طی سخنرانی در اندیشکده «چتم‌هاوس» با تأکید بر لزوم پیوستن ایران به برجام گفت: «این (مذاکرات روز پنجشنبه ۱۸ آذر ماه در وین)، واقعاً آخرین شانس ایران برای پیوستن (به برجام) است و من شدیداً آن‌ها را ترغیب به چنین کاری می‌کنم، زیرا ما برای همکاری با همپیمانان خود برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای بسیار مصمم هستیم».

وی سپس پس از این هشدار‌ها گفت: «بنابراین آن‌ها باید به توافق برجام بپیوندند. چنین چیزی به نفع آن‌ها است».

سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در روز‌های اخیر به طور هماهنگ فضاسازی علیه مذاکرات آتی وین را آغاز کرده‌اند به طوریکه «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه شامگاه سه‌شنبه در اظهاراتی اعلام کرد که شواهد درباره مذاکره با ایران دلگرم کننده نبوده و تصور می‌کند ایرانی‌ها به دنبال تعلل در گفتگو‌ها هستند. البته پیش از این نیز وزارت خارجه فرانسه اعلام کرده بود که پیشنهادات ارائه شده ایران در خصوص پرونده هسته‌ای پایه معقولی برای هیچ توافقی نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار