پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

گانتز: ایران امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند

وزیر جمگ اسرائیل گفت:ایران فقط تهدید فیزیکی برای امنیت ما نیست بلکه تهدیدی ملموس برای شیوه زندگی و ارزش‌های مشترک ما است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 10
کد خبر: ۱۱۲۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که به واشنگتن سفر کرده، در دیدار با مقام‌های آمریکایی بار دیگر به عجز و لابه درباره خطری که ایران می‌تواند برای موجودیت این رژیم جعلی داشته باشد، پرداخت.

گانتز امروز (جمعه) با ادعای اینکه ایران در حال آماده‌شدن برای اقدام علیه تل‌آویو است، مدعی شد که این رژیم نیز برای هر سناریویی آماده می‌شود و هر کاری را که لازم است برای حفاظت از خود انجام خواهد داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، او پس از دیداری که با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا داشت، طی کنفرانسی ادعا کرد: «ایران فقط تهدید فیزیکی برای امنیت ما نیست بلکه تهدیدی ملموس برای شیوه زندگی و ارزش‌های مشترک ما است».

وزیر جنگ تل‌آویو در ادامه ادعاهای مضحک خود افزود: «ایران در آرزوی تبدیل شدن به یک قدرت مسلط با هدف از بین بردن همه آثار آزادی و صلح در خاورمیانه و فراتر از آن است. برنامه هسته‌ای وسیله‌ای برای اهداف سلطه‌طلبانه آنهاست».

بر اساس این گزارش، گانتز مدعی شد که ایران در مذاکرات با قدرت‌های جهانی، پیشنهادات خوبی ندارد و فقط با زمان بازی می‌کند.

دفتر او همچنین طی بیانیه‌ای اعلام کرد که گانتز در گفت‌وگو با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در مورد توسعه بیشتر روابط بین تل‌آویو و سایر امضاکنندگان توافقنامه‌های عادی سازی که سال گذشته امضا شد، و امکان عادی‌سازی روابط با شرکای جدید منطقه‌ای بحث کرد.

این در حالی است که پیش‌تر پایگاه «آکسیوس» از بروز اختلاف در کابینه «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره برجام و ایران خبر داده بود. 

مقام‌های اسرائیلی می‌گویند گانتز و «یائیر لاپید»، وزیر خارجه این رژیم به طرز فزاینده‌ای از رویکردهای تقابل‌جویانه نفتالی بنت نگران هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر