عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد

روسیه: آمریکا با تحریم نتوانسته دیدگاه یک کشور را تغییر دهد

روسیه: آمریکا با تحریم نتوانسته دیدگاه یک کشور را تغییر دهد سخنگوی کاخ کرملین روسیه گفت که آمریکا هرکز نتوانسته کاری کند که یک کشور دیدگاه خود را تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که همکاری میان روسیه و ترکیه نباید تهدیدی برای کشور دیگر به خصوص یونان باشد و سامانه دفاع موشکی اس-400 روسیه، دفاعی و نه تهاجمی است.

وی که این سخنان را در مصاحبه با شبکه ANT1‌یونان مطرح می‌کرد، گفت: «روسیه برنامه دارد تا محموله دیگری از سامانه موشکی اس-400 را به ترکیه تحویل دهد».

زمانی که از وی درباره برنامه روسیه برای ارائه محموله دیگری از سامانه اس-400 به ترکیه سوال پرسیده شد، گفت: «بله، امیدواریم. ما تفاهم ویژه‌ای با شرکای ترک خود داریم».

خبرنگار از پسکوف پرسید که منافع ویژه مسکو در تامین سامانه موشکی اس 400 به ترکیه با وجود تحریم‌های آمریکا چیست، گفت: «همه ما می‌دانیم که آمریکا دوست دارد تا بازی تحریم‌ها را انجام دهد اگر چه همه ما می‌دانیم که آنها به اهداف تفاهم نامه‌ای که داشتند هرگز نرسیده‌اند».

پسکوف اضافه کرد: «آنها (آمریکا) هرگز نتوانسته‌اند کاری کنند که یک کشور دیدگاه خود را تغییر دهد اما سیاست ما باز بودن برای همکاری با کشورهای مختلف به ویژه شرکایمان است».

وی ادامه داد: «این نوع همکاری میان روسیه و ترکیه نباید تهدیدی برای کشور دیگر بویژه یونان باشد چون این سامانه تهاجمی نبوده و دفاعی است. 100 درصد دفاعی است».

ترکیه تحویل اولین سری اس-400 را جولای 2019 با وجود هشدارهای واشنگتن و تهدید تحریم‌های آمریکا آغاز کرد. در پاسخ، واشنگتن، ترکیه را از برنامه ساخت قطعات جنگنده «اف-35» که آنکارا سازنده و خریدار آن بود، حذف کرد. ترکیه از زمان خرید این سامانه موشکی، از آن استفاده نکرده است. به گفته متحدان غربی ترکیه، اس-400 یک سامانه موشکی زمین به هوای متحرک است که می‌تواند برای ناتو و همچنین برای جنگنده گرانقیمت آمریکا خطرآفرین باشد.

واشنگتن در ماه دسامبر تحریم‌هایی را علیه آژانس تدارکات نظامی ترکیه به دلیل خرید این سیستم تحت قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌های کاتسا اعمال کرد که جریمه‌هایی را برای معاملاتی که برای منافع ایالات متحده مضر تلقی می‌شوند تعیین می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار