عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

تداوم روند پیشرفت پروژه گازی نورد استریم ۲ با وجود تشدید تحریم‌ها

تداوم روند پیشرفت پروژه گازی نورد استریم ۲ با وجود تشدید تحریم‌ها وزیر انرژی روسیه با تاکید بر اینکه کشورش به تحریم‌های روزافزون آمریکا عادت کرده همچنین اعلام کرد که پروژه گازی نورد استریم ۲ هم با وجود تشدید تحریم‌ها تکمیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۶۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،  "الکساندر نواک"، وزیر انرژی روسیه در گفتگو با "هندلزبلات" آلمان این انتقاد را به آمریکا وارد کرد که با تحریم های روزافزون خود علیه کشورها می خواهد سیاست های حمایت گرایی برای خود را پیش ببرد.

 

وی بخصوص انتقاد شدیدی به تحریم های آمریکا علیه پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم 2 وارد کرده و آن را اقدامی نامناسب و غیر قانونی و سیاستی در راستای حمایت گرایی صرف دانست.

 

نواک این تصمیم آمریکا را محکوم کرده و آن را دخالت در حاکمیت و استقلال کشورهای اروپایی دانسته و گفت: آمریکا می خواست گاز مایع و یا پروژه های دیگر خود را به اروپا تحمیل کند.

 

وزیر انرژی روسیه پروژه گازی نورد استریم 2 را پروژه‌ای تجاری که بخصوص برای امنیت انرژی اروپا کارآیی دارد دانسته و تاکید کرد که همه ابزار فنی برای اتمام این پروژه گازی به کار گرفته خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه کشورش از سال 2014 همواره تحریم های تشدید شده علیه بخش های نفت و گاز روسیه را تحمل کرده و پروژه های انرژی را به تنهایی و بدون کمک شرکت های غربی پیش می برد گفت: نورد استریم 2 هم تکمیل خواهد شد.

 

نواک با توجه به تحریم های آمریکا گفت: ما اخیرا فراموش کرده‌ایم که تحریمی هم وجود دارد. شرکت های ما به این مسئله عادت کرده‌اند که پروژه های خود را به صورت مستقل انجام دهند. تحریم ها دیگر روی دوش های ما سنگینی نمی کند. قبلا ما پروژه های انرژی را به صورت مشترک با شرکت های غربی انجام می دادیم، اما امروزه ما آن را به تنهایی انجام می دهیم و این تحریم ها امروزه دیگر تنها متوجه روسیه نیست. این تحریم ها به صورت فزاینده‌ای به ابزاری برای دستیابی ترامپ به اهداف مد نظر خود تبدیل می شود.

 

وزیر انرژی روسیه در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که انتظار بهبود بخش نفتی که به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته در دو تا سه سال آینده را دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار