هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

تداوم روند پیشرفت پروژه گازی نورد استریم ۲ با وجود تشدید تحریم‌ها

وزیر انرژی روسیه با تاکید بر اینکه کشورش به تحریم‌های روزافزون آمریکا عادت کرده همچنین اعلام کرد که پروژه گازی نورد استریم ۲ هم با وجود تشدید تحریم‌ها تکمیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۶۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر،  "الکساندر نواک"، وزیر انرژی روسیه در گفتگو با "هندلزبلات" آلمان این انتقاد را به آمریکا وارد کرد که با تحریم های روزافزون خود علیه کشورها می خواهد سیاست های حمایت گرایی برای خود را پیش ببرد.

 

وی بخصوص انتقاد شدیدی به تحریم های آمریکا علیه پروژه خط لوله انتقال گاز نورد استریم 2 وارد کرده و آن را اقدامی نامناسب و غیر قانونی و سیاستی در راستای حمایت گرایی صرف دانست.

 

نواک این تصمیم آمریکا را محکوم کرده و آن را دخالت در حاکمیت و استقلال کشورهای اروپایی دانسته و گفت: آمریکا می خواست گاز مایع و یا پروژه های دیگر خود را به اروپا تحمیل کند.

 

وزیر انرژی روسیه پروژه گازی نورد استریم 2 را پروژه‌ای تجاری که بخصوص برای امنیت انرژی اروپا کارآیی دارد دانسته و تاکید کرد که همه ابزار فنی برای اتمام این پروژه گازی به کار گرفته خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه کشورش از سال 2014 همواره تحریم های تشدید شده علیه بخش های نفت و گاز روسیه را تحمل کرده و پروژه های انرژی را به تنهایی و بدون کمک شرکت های غربی پیش می برد گفت: نورد استریم 2 هم تکمیل خواهد شد.

 

نواک با توجه به تحریم های آمریکا گفت: ما اخیرا فراموش کرده‌ایم که تحریمی هم وجود دارد. شرکت های ما به این مسئله عادت کرده‌اند که پروژه های خود را به صورت مستقل انجام دهند. تحریم ها دیگر روی دوش های ما سنگینی نمی کند. قبلا ما پروژه های انرژی را به صورت مشترک با شرکت های غربی انجام می دادیم، اما امروزه ما آن را به تنهایی انجام می دهیم و این تحریم ها امروزه دیگر تنها متوجه روسیه نیست. این تحریم ها به صورت فزاینده‌ای به ابزاری برای دستیابی ترامپ به اهداف مد نظر خود تبدیل می شود.

 

وزیر انرژی روسیه در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که انتظار بهبود بخش نفتی که به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته در دو تا سه سال آینده را دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار