ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت!

مشکل ارواح در اتاق نخست وزیر ژاپن!

مشکل ارواح در اتاق نخست وزیر ژاپن! نخست‌وزیر ژاپن در اقامتگاه رسمی دولت که به‌دلیل گزارش‌هایی از تسخیر شدن آن توسط ارواح ۹ سال خالی مانده بود، حضور یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن روز دوشنبه گفت، در اولین شب حضور در اقامتگاه رسمی نخست‌وزیری که ۹ سال خالی مانده بود، خواب راحتی داشته است.

به نوشته وبگاه «یاهو نیوز»، «شینزو آبه» و «یوشیهیده سوگا» نخست‌وزیران قبلی ژاپن حاضر نشده بودند در این اقامتگاه که گفته می‌شود توسط ارواح تسخیر شده و اتفاقاتی عجیبی در آن رخ می‌دهد، ساکن شوند.

با این حال، کیشیدا که تصمیم گرفته در این اقامتگاه رسمی ساکن شود در جمع خبرنگاران گفت: «دیروز راحت خوابیدم».

او در پاسخ به این سوال که آیا با اتفاقاتی غیر عادی مواجه شده یا شبحی مشاهده کرده است گفت: «فعلاً چیزی ندیده‌ام».

در کودتای سال ۱۹۳۶ در ژاپن، شماری از مقامات ارشد دولت وقت این کشور از جمله وزیر اقتصاد، در این اقامتگاه به قتل رسیدند و از آن زمان، گزارش‌هایی از اتفاقات عجیب در راهرو‌های آن گزارش شده است.

آبان امسال، مجلس نمایندگان ژاپن با ۲۹۷ رأی مثبت کیشیدا رهبر حزب حاکم لیبرال دموکرات ژاپن را به‌عنوان یکصد و یکمین نخست‌وزیر ژاپن برگزید.

کیشیدا در ماه اکتبر و پس از استعفای سوگا نخست‌وزیر سابق ژاپن به دلیل افزایش انتقادات از عملکرد وی در مقابله با همه‌گیری کرونا، مسئولیت کابینه جدید را برعهده گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار