استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

روایت ابطحی در احوال‌پرسی با مقام معظم رهبری در حاشیه دیدار کارگزاران نظام

رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات با اشاره به حضور در جلسه دیدار نوروزی کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، گفت: بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به‌رسم قدیم ابراز لطف کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۵۶
به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام سید محمدعلی ابطحی رئیس دفتر رئیس دولت اصلاحات با اشاره به حضور در جلسه دیدار نوروزی کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، گفت: دیدار رمضانی رهبری معظم با مسئولان نظام و دست‌اندرکاران حکومت، امسال در  شرایط پر هیاهو و در اوج رجزخوانی آمریکا و توجه همه دنیا به ایران بسیار مهم بود.

وی افزود: اعلام تصمیمات نظام در مورد مسائل اقتصادی به خصوص بخش پایانی آن‌که در مورد آمریکا وعدم مذاکره و نبود جنگ اعلام نظر کردند در این وضعِ سخت می‌تواند در داخل و خارج تکلیف همه را روشن کند و از سردرگمی و بلا تکلیفی و انتظار وترس بیرون آورد.
 ابطحی همچنین گفت: من امسال از دعوت به این جلسه خوشحال‌تر از دفعات پیش  بودم تا روشن شود در برابر تهدیدات سنگین دشمنان ایران پشت سر رهبر کشورم هستم و از هیاهوی خشونت آفرین و جنگی ضد ایرانی آمریکا وترامپ و هم‌پیمانان منطقه‌ای شان نفرت دارم. بعد از سالها به لطف یکی از اعضای دفتر ایشان رفتم جلو و از نزدیک سلام و احوالپرسی کردم و ایشان به‌رسم قدیم ابراز لطف کردند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار