هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند
المیادین:

اروپایی‌ها سیاست فشار حداکثری علیه ایران را در وین در پیش گرفته‌اند

به گفته شبکه المیادین کشور‌های اروپایی به دلیل پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران، سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفته‌اند
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، خبرنگار شبکه المیادین در وین، در گزارشی از روند مذاکرات رفع تحریم‌ها در این شهر، گفت که مذاکرات در جریان است و موضع روز گذشته کشور‌های اروپایی تأثیری بر آن نگذاشته است.

المیادین نوشت که موضع کشور‌های اروپایی اعمال فشار بر ایران به دلیل سرعت پیشرفت برنامه هسته‌ای این کشور است. سیاست ایران نیز در وین این است که مذاکرات تا زمانی که گفتگو‌های جدی صورت می‌گیرد، ادامه یابد.

خبرنگار المیادین همچنین گفت که دولت آمریکا همزمان با برگزاری مذاکرات به سیاست اعمال تحریم‌های خود ادامه می‌دهد.

«علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (سه‌شنبه) درباره مذاکرات جاری در وین بین ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، چین و روسیه) توضیحاتی ارائه داد و در توئیتی نوشت: «بعضی بازیگران به جای دیپلماسی واقعی به عادت مقصرنمایی خود پافشاری می‌کنند. ما سریعا پیشنهادهای‌مان را ارائه کردیم و به نحوی سازنده و منعطف تلاش کردیم تا اختلافات کم شود.

‏وی افزود: دیپلماسی، خیابانی دو طرفه است. اگر اراده‌ای برای جبران خطای مقصر باشد، راه برای توافق خوب سریع هموار می‌شود.

مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز در اظهاراتی با بیان اینکه «درباره موارد اختلافی تاکنون هیچ پیشنهاد و ابتکاری از طرف مقابل دریافت نکرده‌ایم»، گفتگو‌های جاری در وین را مثبت و رو به جلو خوانده بود.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم در گفت‌وگوی تلفنی دیشب خود با سرگئی لاورف وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه خواستار جدیت هر چه بیشتر طرف غربی و ابتکار عمل طرف‌ها در این مذاکرات شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار